Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

GA JIJ VOOR EEN BAAN IN DE TRANSPORT EN LOGISTIEK?

HOC leidt je kosteloos op, inclusief certificaten en diploma's. Zo kan jij straks direct aan de slag in de sector.
IK MELD ME AAN!
"

DE HOC KEUZECARROUSEL

 De keuzecarrousel biedt je een praktische kennismaking met beroepen in de Transport en Logistiek. Na afloop weet je wat werken in transport en logistiek is. Je weet ook wel welke baan bij jou past. Aan het einde van het gehele traject kun je in het bezit zijn van diverse certificaten, je kunt bijvoorbeeld gratis je heftruck- of reachtruckcertificaat behalen. Daarnaast beschik je over de benodigde kennis en de juiste vaardigheden om door te stromen naar een BBL-traject of een mooie baan!

VOLLEDIG GRATIS

De opleiding bij HOC wordt volledig vergoed. Dit betekent dat het jou dus niks gaat kosten. Het enige wat het jou gaat kosten is je inzet en tijd! Wij zorgen ervoor dat jij straks kosteloos bent voorbereid op een baan in de transport en logistiek. Wil je meer informatie?

MELD JE DIRECT AAN VOOR EEN EERSTE GESPREK!

11 + 15 =

Hoe gaan we van start?

We beginnen met een intakegesprek. We maken kennis met elkaar en je kunt laten zien dat je voldoende gemotiveerd en leerbaar bent om aan dit traject deel te nemen.  Je hebt kennis van de Nederlandse taal nodig om de keuzecarrousel goed te kunnen doorlopen. Dat wil zeggen dat je het gesproken woord goed moet begrijpen. Het is geen probleem als je moeite met lezen en schrijven hebt.

Na afloop van het de keuzecarrousel kun je doorstromen naar het voorschakeltraject. Na dit traject kun je in het bezit zijn van diverse certificaten en beschik je over de benodigde kennis en de juiste vaardigheden om te gaan werken of door te stromen naar een BBL-traject.

 

Jij kiest wat je wilt

De keuzecarrousel vindt grotendeels plaats in het opleidingscentrum van HOC Opleiding & Training in Tynaarlo. Als je al een hele duidelijke keuze hebt gemaakt, dan gaan we kijken of je een halve of hele dag mee kunt lopen met iemand in de praktijk. Een bedrijfsbezoek is ook onderdeel van het programma. Je kunt in de praktijk zien hoe het is om in bijvoorbeeld een magazijn te werken. Tijdens de keuzecarrousel krijg je een vast contactpersoon toegewezen die de verschillende onderdelen met je bespreekt.

Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

STAP-budget ! Vraag maximaal € 1.000,00 aan voor scholing en ontwikkeling. Op maandag 1 mei 2023 start de nieuwe aanvraagperiode.

Navigatie
Volg ons