Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

GA JIJ VOOR EEN BAAN IN DE TRANSPORT EN LOGISTIEK?

HOC leidt je kosteloos op, inclusief certificaten en diploma's. Zo kan jij straks direct aan de slag in de sector.
IK MELD ME AAN!
"

CERTIFICATEN BEHALEN IN TRANSPORT EN LOGISTIEK

 Dit traject biedt je een praktische kennismaking met beroepen in de Transport en Logistiek. Na afloop weet je wat werken in transport en logistiek is. Je weet ook wel welke baan bij jou past. Aan het einde van het gehele traject kun je in het bezit zijn van diverse certificaten, je kunt bijvoorbeeld gratis je heftruck- of reachtruckcertificaat behalen. Daarnaast beschik je over de benodigde kennis en de juiste vaardigheden om door te stromen naar een BBL-traject of een mooie baan!

VOLLEDIG GRATIS

De opleiding bij HOC wordt volledig vergoed. Dit betekent dat het jou dus niks gaat kosten. Het enige wat het jou gaat kosten is je inzet en tijd! Wij zorgen ervoor dat jij straks kosteloos bent voorbereid op een baan in de transport en logistiek. Wil je meer informatie?

MELD JE DIRECT AAN VOOR EEN EERSTE GESPREK!

5 + 15 =

Hoe gaan we van start?

We beginnen met een intakegesprek, om elkaar goed te leren kennen.

Veilig werken met (elektrische) pompkarren, heftrucks en reachtrucks is een belangrijk onderdeel, en je leert ook goederen verzamelen en verpakkingsmaterialen gebruiken. Daarnaast ontwikkel je digitale vaardigheden die relevant zijn voor het beroep, zoals werken met vrachtbrieven.

Naast vakinhoudelijke vaardigheden, worden ook werknemersvaardigheden behandeld, zoals het omgaan met klanten en collega’s, op tijd komen, balans tussen werk en privé, en het omgaan met werkdruk en deadlines.

 

 

 

Jij kiest wat je wilt

De certificaten behaal je in het opleidingscentrum van HOC Opleiding & Training in Tynaarlo Vervoer hoeft geen probleem te zijn, we kunnen je ophalen van de dichtsbijzijnde bushalte. Je krijgt een vast contactpersoon toegewezen die de verschillende onderdelen met je bespreekt. het traject duurt totaal 128 uur.

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.