Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Heftruck certificaat Assen

Een heftruck certificaat halen in Assen

Heeft u een bedrijf waar veel met heftrucks wordt gewerkt? Dan weet u waarschijnlijk dat het daarbij belangrijk is dat dit gedaan wordt door mensen die een heftruck certificaat op zak hebben. Het is nu eenmaal zo dat er bij het bedienen van een heftruck in potentie veel mis kan gaan. We hebben het dan over grote ongelukken, die zelfs dodelijke gevolgen kunnen hebben. Wist u dat er in Nederland jaarlijks gemiddeld 7 mensen overlijden bij een ongeluk met een heftruck? Dan is het belangrijk om een goede cursus te volgen bij een betrouwbaar instituut. Uw heftruck certificaat halen in Assen doet u bij HOC Opleiding & Training.

Een certificaat voor heftruck halen in Assen

HOC Opleiding & Training is gespecialiseerd op het gebied van het geven van cursussen en trainingen die te maken hebben met de veiligheid op de werkvloer. We raden u dan ook aan om hiervoor eens contact op te nemen met ons als u een cursus wilt laten geven door een van onze ervaren opleiders. U kunt hiervoor langskomen in Tynaarlo, waar wij gevestigd zijn, maar we komen ook graag langs bij uw bedrijf om daar de opleiding te geven. Zo kunnen u en/of uw mensen een heftruck certificaat halen in Assen. Meer weten hierover? Neem dan vandaag nog contact met ons op om vragen aan ons te stellen.

Laat uw mensen hun heftruck certificaat halen in Assen

HOC Opleiding & Training is de specialist op het gebied van alle mogelijke opleidingen die te maken hebben met de veiligheid op het werk. We geven onder andere een heftruck opleiding, waarmee u de bediening van een heftruck volledig onder de knie zult krijgen. Maar niet alleen de bediening, ook alles wat met de veiligheid bij het werken met een heftruck te maken heeft. Meer weten hierover? We hebben uitgebreide informatie over onze opleidingen elders op deze website voor u klaarstaan.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

STAP-budget ! Vraag maximaal € 1.000,00 aan voor scholing en ontwikkeling. Op maandag 1 mei 2023 start de nieuwe aanvraagperiode.

Navigatie
Volg ons