Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Heftruck certificaat Drachten

Een heftruck certificaat halen in Drachten

Werken op een heftruck is alleen toegestaan als de bestuurder een certificaat heeft. Dat is ook niet verwonderlijk, want het werken met een heftruck is zeker niet zonder gevaren. Er gebeuren jaarlijks flink wat ongelukken met heftrucks, waarbij er ook altijd een aantal tussen zitten die een verkeerde afloop hebben. We raden u dan ook aan om voor het halen van een heftruck certificaat in Drachten in te schrijven bij een gerenommeerd opleidingscentrum. Bij HOC Opleiding & Training staan we klaar om bij uw bedrijf langs te komen en daar de cursus te geven.

Aan de slag voor een certificaat voor heftruck in Drachten

Een heftruck certificaat halen in Drachten doet u grondig en veilig bij HOC Opleiding & Training. Onze trainers weten als geen ander wat er allemaal voor gevaren om de hoek komen kijken bij het werken met een heftruck. Bij onze opleiding leren uw mensen hoe zij een heftruck moeten bedienen en waar ze allemaal op moeten letten om dit zo veilig mogelijk te kunnen doen. Wij zorgen ervoor dat uw mensen hun heftruck certificaat halen in Drachten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. We hebben ook uitgebreide informatie over onze cursussen voor u klaarstaan op de overige pagina’s van deze website.

Meer weten over een certificaat voor heftruck in Drachten?

We helpen u graag met het halen van een heftruck certificaat in Drachten. Het maken van een afspraak hiervoor is heel makkelijk en kan simpel online worden geregeld. Het voordeel van het geven van een cursus bij uw eigen bedrijf is niet alleen het feit dat dit logistiek eenvoudiger is voor uw mensen, maar ook dat zij dan meteen met een heftruck leren werken bij uw eigen bedrijf. We raden u dan ook aan om u meteen in te schrijven via het handige formulier dat wij hiervoor elders op deze website klaar hebben staan.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Excellent

Rated 5 out of 5
June 27, 2022

Heb in een plezierige omgeving leren omgaan met de heftruck.

Anonymous
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

Navigatie
Volg ons