Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

Heftruck certificaat Drachten

Een heftruck certificaat halen in Drachten

Werken op een heftruck is alleen toegestaan als de bestuurder een certificaat heeft. Dat is ook niet verwonderlijk, want het werken met een heftruck is zeker niet zonder gevaren. Er gebeuren jaarlijks flink wat ongelukken met heftrucks, waarbij er ook altijd een aantal tussen zitten die een verkeerde afloop hebben. We raden u dan ook aan om voor het halen van een heftruck certificaat in Drachten in te schrijven bij een gerenommeerd opleidingscentrum. Bij HOC Opleiding & Training staan we klaar om bij uw bedrijf langs te komen en daar de cursus te geven.

Aan de slag voor een certificaat voor heftruck in Drachten

Een heftruck certificaat halen in Drachten doet u grondig en veilig bij HOC Opleiding & Training. Onze trainers weten als geen ander wat er allemaal voor gevaren om de hoek komen kijken bij het werken met een heftruck. Bij onze opleiding leren uw mensen hoe zij een heftruck moeten bedienen en waar ze allemaal op moeten letten om dit zo veilig mogelijk te kunnen doen. Wij zorgen ervoor dat uw mensen hun heftruck certificaat halen in Drachten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. We hebben ook uitgebreide informatie over onze cursussen voor u klaarstaan op de overige pagina’s van deze website.

Meer weten over een certificaat voor heftruck in Drachten?

We helpen u graag met het halen van een heftruck certificaat in Drachten. Het maken van een afspraak hiervoor is heel makkelijk en kan simpel online worden geregeld. Het voordeel van het geven van een cursus bij uw eigen bedrijf is niet alleen het feit dat dit logistiek eenvoudiger is voor uw mensen, maar ook dat zij dan meteen met een heftruck leren werken bij uw eigen bedrijf. We raden u dan ook aan om u meteen in te schrijven via het handige formulier dat wij hiervoor elders op deze website klaar hebben staan.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

No Title

December 13, 2023

Furkan

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.