Transport Logistiek Veiligheid

Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Heftruck diploma

Laat uw personeel een heftruck diploma halen

Heeft u een bedrijf dat actief is op gebied van logistiek en transport? Dan is het goed om uw mensen een opleiding te laten volgen bij HOC Opleiding & Training. We hebben een groot aantal trainingen en opleidingen klaarstaan, waarmee mensen de fijne kneepjes leren kennen van het besturen van bijvoorbeeld heftrucks, hoogwerkers en laadkranen. Wij geven deze trainingen in ons eigen Opleidingscentrum in Tynaarlo, maar we kunnen ook bij uw bedrijf langskomen om de training te geven. Het voordeel hiervan is dat uw mensen hun vak dan leren in de situatie zoals deze bij u is.

Aan de slag met het heftruck diploma

Om met een heftruck te mogen rijden moet er een diploma gehaald worden. Dit diploma voor heftruck is niet alleen bedoeld om mensen om te leren omgaan met dit voertuig, maar ook om voor extra veiligheid te zorgen. Vandaar ook dat het belangrijk is als uw mensen hun heftruck diploma halen bij een bedrijf waar kennis en ervaring in huis is. Wij hebben door de jaren heen een groot aantal mensen aan hun heftruck diploma geholpen. Wij gaan hier ook graag mee aan de slag voor uw mensen. Wij staan garant voor een technisch perfecte opleiding, maar ook voor een persoonlijke benadering. We volgen hierbij een leertraject dat is gebaseerd op veiligheid, efficiëntie en de dagelijkse praktijk.

Meer weten over het diploma voor heftruck bestuurders?

Indien u meer wilt weten over wat het heftruck diploma inhoudt en wat hier allemaal bij komt kijken, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om u te helpen met het maken van de keuze voor een van de opleidingen die wij geven. Bij ons kunt u rekenen op een professionele aanpak, waarmee iedereen een heftruck diploma kan halen. Onze opleidingen zijn vakkundig, professioneel en flexibel, daarbij ook zeer betaalbaar. Wilt u advies over het soort opleiding voor uw mensen? Ook dan staan we klaar om uw vragen te beantwoorden.

Ja, ik wil graag meer weten !

 

Meest gestelde vragen heftruck

Je kunt een nieuwe aanvragen via info@hoctraining.nl. Vermeld je volledige naam en geboortedatum.

In het Heftruck Opleidings Centrum in Zuidlaren worden iedere dag heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs opgeleid. In-company trainingen worden door heel Nederland gegeven.

Een heftruckchauffeurs dient volgens de Arbowet vakbekwaam en deskundig te zijn. Daarbij dient een heftruckchauffeur aantoonbaar gedegen instructie te hebben gevolgd.

Een SOG examen wordt afgenomen bij risicovolle taken in de petrochemie. Voorbeelden hiervan zijn o.a. heftruck, hoogwerker, verreiker, aanslaan en begeleiden van lasten.

Dat is afhankelijk van de ervaring van de deelnemers en varieert van één dag voor ervaren chauffeurs tot vier dagen.

 

Vanaf 16 jaar mag iemand een heftruck besturen, er dient echter altijd toezicht aanwezig te zijn.

Bestuurders van een heftruck breder dan 1.30 meter, dienen te beschikken over een T-rijbewijs als ze op de openbare weg rijden.

 

 

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Heftruck

December 19, 2023

Heftruck cursus gehaald 👍🏻

Kahzu

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.

 

Navigatie
Volg ons