Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Heftruck diploma

Laat uw personeel een heftruck diploma halen

Heeft u een bedrijf dat actief is op gebied van logistiek en transport? Dan is het goed om uw mensen een opleiding te laten volgen bij HOC Opleiding & Training. We hebben een groot aantal trainingen en opleidingen klaarstaan, waarmee mensen de fijne kneepjes leren kennen van het besturen van bijvoorbeeld heftrucks, hoogwerkers en laadkranen. Wij geven deze trainingen in ons eigen Opleidingscentrum in Tynaarlo, maar we kunnen ook bij uw bedrijf langskomen om de training te geven. Het voordeel hiervan is dat uw mensen hun vak dan leren in de situatie zoals deze bij u is.

Aan de slag met het heftruck diploma

Om met een heftruck te mogen rijden moet er een diploma gehaald worden. Dit diploma voor heftruck is niet alleen bedoeld om mensen om te leren omgaan met dit voertuig, maar ook om voor extra veiligheid te zorgen. Vandaar ook dat het belangrijk is als uw mensen hun heftruck diploma halen bij een bedrijf waar kennis en ervaring in huis is. Wij hebben door de jaren heen een groot aantal mensen aan hun heftruck diploma geholpen. Wij gaan hier ook graag mee aan de slag voor uw mensen. Wij staan garant voor een technisch perfecte opleiding, maar ook voor een persoonlijke benadering. We volgen hierbij een leertraject dat is gebaseerd op veiligheid, efficiëntie en de dagelijkse praktijk.

Meer weten over het diploma voor heftruck bestuurders?

Indien u meer wilt weten over wat het heftruck diploma inhoudt en wat hier allemaal bij komt kijken, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om u te helpen met het maken van de keuze voor een van de opleidingen die wij geven. Bij ons kunt u rekenen op een professionele aanpak, waarmee iedereen een heftruck diploma kan halen. Onze opleidingen zijn vakkundig, professioneel en flexibel, daarbij ook zeer betaalbaar. Wilt u advies over het soort opleiding voor uw mensen? Ook dan staan we klaar om uw vragen te beantwoorden.

Ja, ik wil graag meer weten !

  • Hidden

    Sectie-einde

 

Meest gestelde vragen heftruck

Je kunt een nieuwe aanvragen via info@hoctraining.nl. Vermeld je volledige naam en geboortedatum.

In het Heftruck Opleidings Centrum in Zuidlaren worden iedere dag heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs opgeleid. In-company trainingen worden door heel Nederland gegeven.

Een heftruckchauffeurs dient volgens de Arbowet vakbekwaam en deskundig te zijn. Daarbij dient een heftruckchauffeur aantoonbaar gedegen instructie te hebben gevolgd.

Een SOG examen wordt afgenomen bij risicovolle taken in de petrochemie. Voorbeelden hiervan zijn o.a. heftruck, hoogwerker, verreiker, aanslaan en begeleiden van lasten.

Dat is afhankelijk van de ervaring van de deelnemers en varieert van één dag voor ervaren chauffeurs tot vier dagen.

 

Vanaf 16 jaar mag iemand een heftruck besturen, er dient echter altijd toezicht aanwezig te zijn.

Bestuurders van een heftruck breder dan 1.30 meter, dienen te beschikken over een T-rijbewijs als ze op de openbare weg rijden.

 

 

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

STAP-budget ! Vraag maximaal € 1.000,00 aan voor scholing en ontwikkeling. Op maandag 1 mei 2023 start de nieuwe aanvraagperiode.

Navigatie
Volg ons