Transport Logistiek Veiligheid

Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Hoogwerker cursus Drachten

Een hoogwerker cursus halen in Drachten

Wordt er bij uw bedrijf gewerkt met een hoogwerker? Dan weet u dat dit altijd veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Het is dan ook goed om de mensen bij uw bedrijf die met de hoogwerker gaan werken een cursus te laten volgen waarmee ze precies leren wat bij de bediening van een hoogwerker allemaal komt kijken. We zijn gevestigd in Tynaarlo, maar als uw bedrijf is gevestigd in Drachten kunnen wij ook bij u langskomen om de hoogwerker cursus in Drachten te geven. Schroom niet om contact met ons op te nemen om uw vragen te stellen, of om meteen een afspraak met ons te maken voor het geven van een cursus.

Een cursus voor hoogwerker in Drachten

Bij HOC Opleiding & Training bent u aan het juiste adres voor het volgen van een hoogwerker cursus. Bij het werken met een hoogwerker komen nu eenmaal gevaren om de hoek kijken. Gevaren die zoveel mogelijk vermeden kunnen worden als hier tenminste een goede kennis over het onderwerp in huis aanwezig is. Een hoogwerker cursus halen in Drachten is dan ook eigenlijk verplicht. Als wij een cursus geven, dan leert u alles waar op gelet moet worden bij het werken met een hoogwerker. Zo waarborgt u de veiligheid van uw mensen en de omwonenden van uw bedrijf.

Meer weten over onze hoogwerker cursus voor Drachten?

Een cursus voor hoogwerker in Drachten is een van de specialismen van HOC Opleiding & Training. We zijn een SOG- en IPAF gecertificeerde opleidings- en examenlocatie. We raden u dan ook van harte aan om eens contact met ons op te nemen. We bekijken graag samen met u wat de situatie binnen uw bedrijf is en of we bij uw bedrijf langs kunnen komen om hier de cursus te komen geven. Wij zorgen dat uw mensen de hoogwerker cursus halen in Drachten en dat ze daarna veilig aan de slag kunnen gaan. Naast een hoogwerker cursus bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een groot aantal andere cursussen op het gebied van transport, logistiek en veiligheid.

          √ Vakkundig        

     √ Professioneel         √ Flexibel

Heftruck

Rated 5.0 out of 5
December 19, 2023

Heftruck cursus gehaald 👍🏻

Kahzu

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.

 

Navigatie
Volg ons