Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Hoogwerker cursus Drachten

Een hoogwerker cursus halen in Drachten

Wordt er bij uw bedrijf gewerkt met een hoogwerker? Dan weet u dat dit altijd veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Het is dan ook goed om de mensen bij uw bedrijf die met de hoogwerker gaan werken een cursus te laten volgen waarmee ze precies leren wat bij de bediening van een hoogwerker allemaal komt kijken. We zijn gevestigd in Tynaarlo, maar als uw bedrijf is gevestigd in Drachten kunnen wij ook bij u langskomen om de hoogwerker cursus in Drachten te geven. Schroom niet om contact met ons op te nemen om uw vragen te stellen, of om meteen een afspraak met ons te maken voor het geven van een cursus.

Een cursus voor hoogwerker in Drachten

Bij HOC Opleiding & Training bent u aan het juiste adres voor het volgen van een hoogwerker cursus. Bij het werken met een hoogwerker komen nu eenmaal gevaren om de hoek kijken. Gevaren die zoveel mogelijk vermeden kunnen worden als hier tenminste een goede kennis over het onderwerp in huis aanwezig is. Een hoogwerker cursus halen in Drachten is dan ook eigenlijk verplicht. Als wij een cursus geven, dan leert u alles waar op gelet moet worden bij het werken met een hoogwerker. Zo waarborgt u de veiligheid van uw mensen en de omwonenden van uw bedrijf.

Meer weten over onze hoogwerker cursus voor Drachten?

Een cursus voor hoogwerker in Drachten is een van de specialismen van HOC Opleiding & Training. We zijn een SOG- en IPAF gecertificeerde opleidings- en examenlocatie. We raden u dan ook van harte aan om eens contact met ons op te nemen. We bekijken graag samen met u wat de situatie binnen uw bedrijf is en of we bij uw bedrijf langs kunnen komen om hier de cursus te komen geven. Wij zorgen dat uw mensen de hoogwerker cursus halen in Drachten en dat ze daarna veilig aan de slag kunnen gaan. Naast een hoogwerker cursus bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een groot aantal andere cursussen op het gebied van transport, logistiek en veiligheid.

          √ Vakkundig        

     √ Professioneel         √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

STAP-budget ! Vraag maximaal € 1.000,00 aan voor scholing en ontwikkeling. Op maandag 1 mei 2023 start de nieuwe aanvraagperiode.

Navigatie
Volg ons