Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

Hoogwerker cursus Emmen

Wilt u een hoogwerker cursus halen in Emmen?

Heeft u een bedrijf waar gewerkt wordt met een hoogwerker? Heeft u hier mensen in dienst die met een hoogwerker moeten gaan werken, maar die hier nog niet het certificaat voor hebben gehaald? Dan is het verstandig om deze mensen een hoogwerker cursus in Emmen te laten volgen. Per slot van rekening is een hoogwerker een apparaat waar bij onzorgvuldigheid ongelukken mee kunnen gebeuren. We raden u dan ook aan om uw mensen in te schrijven voor een cursus voor hoogwerker in Emmen bij HOC Opleiding & Training. We hebben ervaren mensen klaarstaan die er graag voor zorgen dat uw mensen hun hoogwerker cursus kunnen halen in Emmen.

Aan de slag met een hoogwerker cursus in Emmen

HOC Opleiding & Training is gevestigd in Tynaarlo, maar we kunnen ook altijd bij u langskomen op het bedrijf om een hoogwerker cursus in Emmen te geven voor uw mensen. Niet alleen krijgen ze dan een cursus waarin ze alles leren wat ze moeten kennen, maar leren dit dan ook meteen bij uw eigen bedrijf. Zo weten ze meteen perfect hoe dit allemaal werkt bij uw eigen bedrijf. Onze mensen hebben vele jaren ervaring met het geven van cursussen. Ervaring en kennis die ze graag inzetten om uw mensen verder te helpen.

Meer weten over onze cursus voor hoogwerker in Emmen?

Indien u meer wilt weten over wat een cursus bij HOC allemaal inhoud, raden wij u aan om hiervoor eens bij de informatie elders op deze website te komen kijken. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen te stellen. We kunnen dan meteen een afspraak maken voor een cursus waarbij uw mensen hun hoogwerker certificaat kunnen gaan halen. Inschrijven is ook mogelijk via onze website. Bij HOC Opleiding & Training bent u aan het juiste adres voor een duidelijke en complete cursus voor hoogwerker, waarmee u ervoor zorgt dat de veiligheid bij uw bedrijf gewaarborgd wordt.

          √ Vakkundig        

     √ Professioneel         √ Flexibel

Heftruck

December 19, 2023

Heftruck cursus gehaald 👍🏻

Kahzu

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.