Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Hoogwerker cursus Emmen

Wilt u een hoogwerker cursus halen in Emmen?

Heeft u een bedrijf waar gewerkt wordt met een hoogwerker? Heeft u hier mensen in dienst die met een hoogwerker moeten gaan werken, maar die hier nog niet het certificaat voor hebben gehaald? Dan is het verstandig om deze mensen een hoogwerker cursus in Emmen te laten volgen. Per slot van rekening is een hoogwerker een apparaat waar bij onzorgvuldigheid ongelukken mee kunnen gebeuren. We raden u dan ook aan om uw mensen in te schrijven voor een cursus voor hoogwerker in Emmen bij HOC Opleiding & Training. We hebben ervaren mensen klaarstaan die er graag voor zorgen dat uw mensen hun hoogwerker cursus kunnen halen in Emmen.

Aan de slag met een hoogwerker cursus in Emmen

HOC Opleiding & Training is gevestigd in Tynaarlo, maar we kunnen ook altijd bij u langskomen op het bedrijf om een hoogwerker cursus in Emmen te geven voor uw mensen. Niet alleen krijgen ze dan een cursus waarin ze alles leren wat ze moeten kennen, maar leren dit dan ook meteen bij uw eigen bedrijf. Zo weten ze meteen perfect hoe dit allemaal werkt bij uw eigen bedrijf. Onze mensen hebben vele jaren ervaring met het geven van cursussen. Ervaring en kennis die ze graag inzetten om uw mensen verder te helpen.

Meer weten over onze cursus voor hoogwerker in Emmen?

Indien u meer wilt weten over wat een cursus bij HOC allemaal inhoud, raden wij u aan om hiervoor eens bij de informatie elders op deze website te komen kijken. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen te stellen. We kunnen dan meteen een afspraak maken voor een cursus waarbij uw mensen hun hoogwerker certificaat kunnen gaan halen. Inschrijven is ook mogelijk via onze website. Bij HOC Opleiding & Training bent u aan het juiste adres voor een duidelijke en complete cursus voor hoogwerker, waarmee u ervoor zorgt dat de veiligheid bij uw bedrijf gewaarborgd wordt.

          √ Vakkundig        

     √ Professioneel         √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

STAP-budget ! Vraag maximaal € 1.000,00 aan voor scholing en ontwikkeling. Op maandag 1 mei 2023 start de nieuwe aanvraagperiode.

Navigatie
Volg ons