Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

Kennissessie

HOC Opleiding & Training gaat eens per kwartaal kennissessies organiseren voor haar klanten en andere belangstellenden. Onderwerpen zijn onder andere:
*Algemene Voorwaarden
*Invullen AVC/CMR vrachtbrief
*Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA)
*Algemene Vervoerscondities AVC

Natuurlijk mag u zelf ook thema’s aanvragen, heeft u een goed idee mail ons: info@hoctraining.nl.

De kennissessies duren 2 tot 2,5 uur en zullen voornamelijk ‘s avonds plaatsvinden.

De eerste kennissessie heeft als onderwerp:

Algemene voorwaarden van de Vereniging Verticaal Transport VVT

De algemene voorwaarden van de Vereniging Verticaal Transport zijn opgesteld voor de leden van de VVT; de organisatie voor de verticale transportbranche.

De laatste algemene voorwaarden van de VVT zijn in  januari 2010 gedeponeerd en gepubliceerd. De algemene voorwaarden zijn uitgebreider dan de vorige. Voor de opdrachtgever wordt er duidelijk onderscheid gemaakt tussen werken onder regie en aangenomen werk. Tevens zijn ze aangepast voor bedrijven die activiteiten combineren, zoals kraanverhuur bemand of onbemand, transport, opslag en verhuur van materiaal.

Wij informeren u deze avond over de inhoud van algemene voorwaarden en geven een toelichting op de verschillende bepalingen.

Deze kennissessie is voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met het sluiten van overeenkomsten binnen de verticale transportbranche. Na afloop van de kennissessie heeft u inzicht in de bepalingen van de Algemene Voorwaarden VVT en kunt u deze direct toepassen in uw dagelijkse praktijk.

De interactieve kennissessie wordt gegeven in begrijpelijke taal en juridisch jargon wordt vermeden. Er worden aansprekende praktijkvoorbeelden gebruikt.

– begrippen, wet en jurisprudentie – betaling
– aansprakelijkheid, verzekeren – meer- en minderwerk
– risico’s en risico-overdracht – overmacht
– aanbod en aanvaarding – weersomstandigheden
– regie en aangenomen werk

Duur: circa 2 uur
Locatie: Tynaarlo
Kosten: 80,00 excl. BTW per persoon

Klanten van HOC Opleiding & Training mogen per bedrijf één persoon gratis laten deelnemen .

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen via T 050-4092663.

 

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.