Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

Nederlands taal, Niveau 1F

TalentOntwikkelingsCentrum

Wij zijn TalentOntwikkelingscentrum, onderdeel van HOC Opleiding & Training. We bieden educatie aan op het gebied van Nederlands en Rekenen op niveau 1F. Dit is speciaal ontworpen om deelnemers te helpen in hun dagelijkse leven en werk.

Over Ons

TalentOntwikkelingscentrum is een initiatief van HOC Opleiding & Training. Sinds 1 januari 2017 zijn we erkend door het Ministerie van Onderwijs volgens de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB). We willen samenwerken met organisaties zoals het UWV om deelnemers te ondersteunen bij het verbeteren van hun taal- en rekenniveau.

Nederlands taal, Niveau 1F

Onze opleiding op niveau 1F richt zich op het versterken van de taalvaardigheden van deelnemers. Na een succesvolle afronding ontvangen ze een erkend diploma, goedgekeurd door de onderwijsinspectie.

Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor individuen die moeite hebben met de Nederlandse taal en opgegroeid zijn in Nederland. Onze focus ligt op praktische vaardigheden die relevant zijn voor het dagelijks leven en werk.

Inhoud en Studieduur

We besteden aandacht aan lezen, schrijven, spreken, luisteren, grammatica, woordenschat, cultuur en studievaardigheden. De duur van de opleiding varieert, en we kijken naar individuele behoeften tijdens een intakegesprek. De totale studiebelasting zal ongeveer uitkomen op 292 uren.

Deze opleiding is geschikt om te combineren met de opleiding Rekenen.

 

Meer informatie

De prijs van de opleiding wordt op offertebasis bepaald. Bovendien is het voor werkgevers mogelijk om subsidie aan te vragen voor laaggeletterdheid. Voor meer informatie over subsidiekansen verwijzen we naar het project “Tel mee met Taal” of neem contact met ons op. We kijken uit naar een mogelijke samenwerking en bespreken graag hoe we kunnen bijdragen aan de educatieve doelen van uw organisatie.

 

 

          √ Vakkundig        

     √ Professioneel         √ Flexibel

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.