Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

VCA cursus Eemshaven

Een VCA cursus volgen in de Eemshaven

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van alles wat met veiligheid op het werk te maken heeft? Een instituut waar ervaren vakmensen klaarstaan om een VCA cursus in Drachten te komen geven? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij HOC Opleiding en Training hebben wij namelijk mensen klaarstaan die graag voor u aan de slag gaan. Professionals die alles weten van veiligheid op het werk en die deze kennis graag delen met hun cursisten. Schrijf u of uw mensen dan ook vandaag nog in voor een opleiding van HOC.

Aan de slag met een cursus voor VCA in de Eemshaven

Bij HOC Opleiding en Training weten we precies wat er allemaal bij komt kijken om de veiligheid bij een bedrijf te kunnen garanderen. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de inhoud van onze cursussen. Zo behandelen wij onderwerpen als wet- en regelgeving, Europese richtlijnen, het ontstaan van ongevallen, werken met gevaarlijke stoffen, aanvragen van werkvergunningen, taakrisicoanalyse, werken met elektriciteit of straling en nog veel meer. Alles om ervoor te zorgen dat de veiligheid bij u op het werk altijd zoveel mogelijk gegarandeerd is.

Laat uw mensen een VCA cursus volgen in de Eemshaven

Het is voor bedrijven die VCA-gecertificeerd zijn verplicht om ervoor te zorgen dat alle werknemers een VCA cursus hebben gevolgd. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat er bij hun bedrijf altijd zo veilig mogelijk wordt gewerkt. Wilt u meer weten over wat onze VCA cursus voor Drachten en omstreken precies inhoudt? Neem dan contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. Wij zijn gevestigd in Tynaarlo, maar kunnen altijd bij u langskomen bij uw bedrijf om onze onze cursus voor VCA in Drachten te geven. Zo bent u er straks zeker van dat uw mensen precies weten welke veiligheidsrisico’s er zijn op hun werk en hoe ze deze kunnen voorkomen en verhelpen.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

Navigatie
Volg ons