Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Heftruck certificaat Groningen

Uw heftruck certificaat halen in Groningen

Veiligheid op de werkvloer is iets waar niet genoeg aandacht aan besteed kan worden. Het is per slot van rekening waar dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dit is zeker het geval bij bedrijven waar met een heftruck wordt gewerkt. Wist u dat er gemiddeld per jaar zeven mensen om het leven komen bij ongelukken met een heftruck? Bij HOC Opleiding & Training willen wij helpen om dit aantal zoveel mogelijk terug te brengen en de situatie op de werkvloer zo veilig mogelijk te maken. We helpen u en uw mensen om het heftruck certificaat in Groningen te halen.

Een certificaat voor heftruck in Groningen halen

Het is belangrijk om goed te weten waar u allemaal op moet letten, voordat u met een heftruck gaat rijden. Per slot van rekening is het zo dat een heftruck besturen niet eenvoudig is. Er zijn veel zaken waar rekening mee moet worden gehouden bij het besturen van een heftruck. Denk aan alle veiligheidsvoorschriften die hierbij om de hoek komen kijken. Bij onze cursus voor heftruck certificaat in Groningen wordt dit allemaal behandeld. Schadepreventie en efficiëntie zijn daarbij zeer belangrijke onderdelen. Bij onze opleiding krijgen u en/of uw mensen alle basisvaardigheden voor het besturen van een heftruck onder de knie, zodat de heftruck vakkundig bediend kan worden.

Meer weten over een certificaat voor heftruck in Groningen?

Een heftruck certificaat halen in Groningen is iets wat verplicht is voor iedereen die een heftruck wil gaan bedienen. Dit is ook niet verwonderlijk, want een heftruck brengt flink wat gevaren met zich mee. Wij behandelen bij onze cursus voor het certificaat voor heftruck in Groningen zaken als veiligheid, rijklaarcontrole, stabiliteit en bediening. Als u de cursus goed volgt bij ons, dan kunt u uw heftruck certificaat halen in Groningen. Ons instituut bevindt zich in Tynaarlo, maar we kunnen ook langskomen bij uw bedrijf in Groningen. E-learning behoort ook tot de mogelijkheden.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

STAP-budget ! Vraag maximaal € 1.000,00 aan voor scholing en ontwikkeling. Op maandag 1 mei 2023 start de nieuwe aanvraagperiode.

Navigatie
Volg ons