Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

Heftruck certificaat Groningen

Uw heftruck certificaat halen in Groningen

Veiligheid op de werkvloer is iets waar niet genoeg aandacht aan besteed kan worden. Het is per slot van rekening waar dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dit is zeker het geval bij bedrijven waar met een heftruck wordt gewerkt. Wist u dat er gemiddeld per jaar zeven mensen om het leven komen bij ongelukken met een heftruck? Bij HOC Opleiding & Training willen wij helpen om dit aantal zoveel mogelijk terug te brengen en de situatie op de werkvloer zo veilig mogelijk te maken. We helpen u en uw mensen om het heftruck certificaat in Groningen te halen.

Een certificaat voor heftruck in Groningen halen

Het is belangrijk om goed te weten waar u allemaal op moet letten, voordat u met een heftruck gaat rijden. Per slot van rekening is het zo dat een heftruck besturen niet eenvoudig is. Er zijn veel zaken waar rekening mee moet worden gehouden bij het besturen van een heftruck. Denk aan alle veiligheidsvoorschriften die hierbij om de hoek komen kijken. Bij onze cursus voor heftruck certificaat in Groningen wordt dit allemaal behandeld. Schadepreventie en efficiëntie zijn daarbij zeer belangrijke onderdelen. Bij onze opleiding krijgen u en/of uw mensen alle basisvaardigheden voor het besturen van een heftruck onder de knie, zodat de heftruck vakkundig bediend kan worden.

Meer weten over een certificaat voor heftruck in Groningen?

Een heftruck certificaat halen in Groningen is iets wat verplicht is voor iedereen die een heftruck wil gaan bedienen. Dit is ook niet verwonderlijk, want een heftruck brengt flink wat gevaren met zich mee. Wij behandelen bij onze cursus voor het certificaat voor heftruck in Groningen zaken als veiligheid, rijklaarcontrole, stabiliteit en bediening. Als u de cursus goed volgt bij ons, dan kunt u uw heftruck certificaat halen in Groningen. Ons instituut bevindt zich in Tynaarlo, maar we kunnen ook langskomen bij uw bedrijf in Groningen. E-learning behoort ook tot de mogelijkheden.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Heftruck

December 19, 2023

Heftruck cursus gehaald 👍🏻

Kahzu

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.