HOC Opleiding & Training is geopend

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Heftruck examen

Laat uw personeel een heftruck SOG examen doen

Bij het besturen van een heftruck is veiligheid zeer belangrijk. Dit gaat zeker op voor bedrijven die werkzaam zijn in de (petro)chemische industrie, de maritieme industrie en de industriele reiniging. Heeft u dan ook een bedrijf dat hierin werkzaam is en wilt u uw mensen een heftruck examen laten doen waarbij de veiligheid voorop staat? Dan nodigen wij u van harte uit om eens contact op te nemen met HOC Opleiding en Training. Wij geven een examen voor de heftruck waarbij de richtlijnen van de SOG voorop staan. Met een heftruck SOG examen kunt u er op rekenen dat uw mensen niet alleen weten hoe ze een heftruck moeten besturen, maar ook hoe ze dit veilig moeten doen.

Aan de slag met een heftruck SOG examen

Bij HOC Opleiding en Training hebben we door de jaren heen al meer dan 60.000 mensen een gedegen opleiding gegeven. Een opleiding waarbij ze alle ins en outs van het besturen van een trainsportvoertuig leerden kennen. Wij werken hierbij samen met de bedrijven waar deze mensen werken. Zo kunnen wij de opleiding op ons eigen terrein in Tynaarlo geven, maar we kunnen dit ook op uw bedrijf doen. Voordeel hiervan is dat uw mensen de situatie bij uw bedrijf leren kennen terwijl ze hun opleiding volgen. Dit wordt dan afgesloten met een heftruck SOG examen. Als uw mensen die met goed gevolg hebben afgesloten kunt u er op rekenen dat zij altijd veilig hun werk gaan verrichten.

Meer weten over ons examen voor de heftruck?

Indien u meer wilt weten over onze opleidingen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. U kunt hier over bellen of mailen, maar we hebben elders op deze website ook een handig formulier klaarstaan. We nemen dan snel contact met u op om de mogelijkheden die wij te bieden hebben met u door te nemen. Uiteraard hebben we ook op deze website uitgebreide informatie over ons bedrijf en onze opleiding staan.

 

Ja, ik wil graag meer weten !

  • Hidden

    Sectie-einde

 

Meest gestelde vragen heftruck

Je kunt een nieuwe aanvragen via info@hoctraining.nl. Vermeld je volledige naam en geboortedatum.

In het Heftruck Opleidings Centrum in Zuidlaren worden iedere dag heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs opgeleid. In-company trainingen worden door heel Nederland gegeven.

Een heftruckchauffeurs dient volgens de Arbowet vakbekwaam en deskundig te zijn. Daarbij dient een heftruckchauffeur aantoonbaar gedegen instructie te hebben gevolgd.

Een SOG examen wordt afgenomen bij risicovolle taken in de petrochemie. Voorbeelden hiervan zijn o.a. heftruck, hoogwerker, verreiker, aanslaan en begeleiden van lasten.

Dat is afhankelijk van de ervaring van de deelnemers en varieert van één dag voor ervaren chauffeurs tot vier dagen.

 

Vanaf 16 jaar mag iemand een heftruck besturen, er dient echter altijd toezicht aanwezig te zijn.

Bestuurders van een heftruck breder dan 1.30 meter, dienen te beschikken over een T-rijbewijs als ze op de openbare weg rijden.

 

 

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Duidelijk, vriendelijk en betrouwbaar

Rated 5 out of 5
februari 22, 2022

Sinds 4 jaar doe ik rechtstreeks zaken met HOC en worden onze medewerkers bij HOC opgeleid voor hef- en reachtruckcertificaten. De uitdaging bij ons is, dat de medewerkers vaak alleen in het weekend kunnen deelnemen aan trainingen.

Henriet Enting, ons vaste contactpersoon bij HOC, is altijd accuraat en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Proactief meedenken en flexibiliteit kenmerkt HOC en hierdoor heb ik vertrouwen in dit bedrijf.

Marco ter Beek, GI Group
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

Navigatie
Volg ons