Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

Hoogwerker training

Een hoogwerker training volgen bij HOC

Wanneer u personeel in dienst heeft dat bij u op een hoogwerker werkt, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat dit personeel goed is opgeleid. Bij HOC Opleiding & Training hebben wij mensen in dienst die alles weten van het werken met een hoogwerker. Ze weten niet alleen hoe deze goed bestuurd moet worden, maar ook hoe dit zo veilig mogelijk gebeurt. Wij geven een hoogwerker training bij ons in Tynaarlo, maar we kunnen ook bij u op het bedrijf langskomen om deze cursus te geven. Uw mensen leren dan niet alleen de fijne kneepjes van het werken met een hoogwerker, maar leren dit dan ook nog eens te doen bij u op de werkvloer.

Een training voor hoogwerker bestuurders

Wilt u dat uw personeel een hoogwerker training gaat volgen? Wij hebben een training voor u klaarstaan waar uw mensen het vak tot in de details mee leren. Het is een feit dat er bij het werken met een hoogwerker nog regelmatig ongelukken gebeuren. Wij willen u helpen om dit te voorkomen, door middel van onze cursus. Niet alleen leren uw mensen bij onze hoogwerker training om veilig met de hoogwerker te werken, maar ze leren ook alles over het dagelijks onderhoud hieraan, alsmede het herkennen van eventuele mankementen. Met andere woorden, een complete training voor de hoogwerker bestuurder!

Laat uw mensen onze hoogwerker training volgen

Als u wilt dat uw mensen niet alleen veilig, maar ook efficiënt met een hoogwerker om kunnen gaan, dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier uitgebreide informatie klaarstaan over wat onze trainingen precies inhouden. Na afloop van de training ontvangen uw mensen een certificaat waarmee is aangetoond dat uw mensen het werken met de hoogwerker onder de knie hebben. Het is daarbij ook mogelijk om aansluitend hierop een SOG of IPAF certificaat te behalen.

 

Ja, ik wil graag meer weten !

 

Meest gestelde vragen heftruck

Je kunt een nieuwe aanvragen via info@hoctraining.nl. Vermeld je volledige naam en geboortedatum.

In het Heftruck Opleidings Centrum in Zuidlaren worden iedere dag heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs opgeleid. In-company trainingen worden door heel Nederland gegeven.

Een heftruckchauffeurs dient volgens de Arbowet vakbekwaam en deskundig te zijn. Daarbij dient een heftruckchauffeur aantoonbaar gedegen instructie te hebben gevolgd.

Een SOG examen wordt afgenomen bij risicovolle taken in de petrochemie. Voorbeelden hiervan zijn o.a. heftruck, hoogwerker, verreiker, aanslaan en begeleiden van lasten.

Dat is afhankelijk van de ervaring van de deelnemers en varieert van één dag voor ervaren chauffeurs tot vier dagen.

 

Vanaf 16 jaar mag iemand een heftruck besturen, er dient echter altijd toezicht aanwezig te zijn.

Bestuurders van een heftruck breder dan 1.30 meter, dienen te beschikken over een T-rijbewijs als ze op de openbare weg rijden.

 

 

          √ Vakkundig        

     √ Professioneel         √ Flexibel

Heftruck

December 19, 2023

Heftruck cursus gehaald 👍🏻

Kahzu

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.