Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Hoogwerker training

Een hoogwerker training volgen bij HOC

Wanneer u personeel in dienst heeft dat bij u op een hoogwerker werkt, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat dit personeel goed is opgeleid. Bij HOC Opleiding & Training hebben wij mensen in dienst die alles weten van het werken met een hoogwerker. Ze weten niet alleen hoe deze goed bestuurd moet worden, maar ook hoe dit zo veilig mogelijk gebeurt. Wij geven een hoogwerker training bij ons in Tynaarlo, maar we kunnen ook bij u op het bedrijf langskomen om deze cursus te geven. Uw mensen leren dan niet alleen de fijne kneepjes van het werken met een hoogwerker, maar leren dit dan ook nog eens te doen bij u op de werkvloer.

Een training voor hoogwerker bestuurders

Wilt u dat uw personeel een hoogwerker training gaat volgen? Wij hebben een training voor u klaarstaan waar uw mensen het vak tot in de details mee leren. Het is een feit dat er bij het werken met een hoogwerker nog regelmatig ongelukken gebeuren. Wij willen u helpen om dit te voorkomen, door middel van onze cursus. Niet alleen leren uw mensen bij onze hoogwerker training om veilig met de hoogwerker te werken, maar ze leren ook alles over het dagelijks onderhoud hieraan, alsmede het herkennen van eventuele mankementen. Met andere woorden, een complete training voor de hoogwerker bestuurder!

Laat uw mensen onze hoogwerker training volgen

Als u wilt dat uw mensen niet alleen veilig, maar ook efficiënt met een hoogwerker om kunnen gaan, dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier uitgebreide informatie klaarstaan over wat onze trainingen precies inhouden. Na afloop van de training ontvangen uw mensen een certificaat waarmee is aangetoond dat uw mensen het werken met de hoogwerker onder de knie hebben. Het is daarbij ook mogelijk om aansluitend hierop een SOG of IPAF certificaat te behalen.

 

Ja, ik wil graag meer weten !

  • Hidden

    Sectie-einde

 

Meest gestelde vragen heftruck

Je kunt een nieuwe aanvragen via info@hoctraining.nl. Vermeld je volledige naam en geboortedatum.

In het Heftruck Opleidings Centrum in Zuidlaren worden iedere dag heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs opgeleid. In-company trainingen worden door heel Nederland gegeven.

Een heftruckchauffeurs dient volgens de Arbowet vakbekwaam en deskundig te zijn. Daarbij dient een heftruckchauffeur aantoonbaar gedegen instructie te hebben gevolgd.

Een SOG examen wordt afgenomen bij risicovolle taken in de petrochemie. Voorbeelden hiervan zijn o.a. heftruck, hoogwerker, verreiker, aanslaan en begeleiden van lasten.

Dat is afhankelijk van de ervaring van de deelnemers en varieert van één dag voor ervaren chauffeurs tot vier dagen.

 

Vanaf 16 jaar mag iemand een heftruck besturen, er dient echter altijd toezicht aanwezig te zijn.

Bestuurders van een heftruck breder dan 1.30 meter, dienen te beschikken over een T-rijbewijs als ze op de openbare weg rijden.

 

 

          √ Vakkundig        

     √ Professioneel         √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

STAP-budget ! Vraag maximaal € 1.000,00 aan voor scholing en ontwikkeling. Op maandag 1 mei 2023 start de nieuwe aanvraagperiode.

Navigatie
Volg ons