Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

VCA cursus Assen

Een VCA cursus in Assen volgen

De veiligheid binnen een bedrijf is heel belangrijk. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar dit is ook echt waar. Bij een kleine onoplettendheid kan er al een calamiteit ontstaan die grote gevolgen met zich meebrengt. Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat er in een dergelijk geval goed opgetreden wordt. Beter nog: een dergelijke calamiteit moet zo goed mogelijk worden voorkomen. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen bij de cursussen die wij bij HOC Opleiding & Training geven. Bij ons mag u rekenen op een complete cursus die wordt gegeven door ervaren opleiders.

Een cursus voor VCA in Assen

We hebben bij HOC Opleiding & Training mensen klaarstaan die alles weten van de veiligheid binnen een bedrijf. Ze delen deze kennis graag met anderen en staan dan ook klaar om u te helpen met het zo veilig mogelijk houden van uw bedrijf. We geven deze opleidingen in ons Opleidingscentrum in Tynaarlo, maar we kunnen ook een VCA cursus in Assen komen geven. Zo kunnen uw mensen de VCA cursus volgen in Assen, bij hun eigen bedrijf. Ze weten dan meteen in de praktijk hoe alles op het gebied van veiligheid bij uw eigen bedrijf in zijn werk gaat. Zo is de cursus voor VCA in Assen gelijk nog een stuk effectiever!

Meer weten over onze VCA cursus in Assen?

Indien u meer wilt weten over onze cursussen en hoe wij deze geven, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We beantwoorden graag alle vragen die u hierover maar kunt hebben. Daarbij is het ook mogelijk om de informatie die wij elders op deze website hebben klaarstaan eens door te nemen. Hier kunt u direct ook inschrijven voor de cursus. Na afloop van de cursus krijgen uw mensen hun certificaat en kunnen zij er een belangrijke bijdrage aan gaan leveren dat werken binnen uw bedrijf nog veiliger wordt.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

STAP-budget ! Vraag maximaal € 1.000,00 aan voor scholing en ontwikkeling. Op maandag 1 mei 2023 start de nieuwe aanvraagperiode.

Navigatie
Volg ons