Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

VCA cursus Drachten

Een VCA cursus volgen in Drachten

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van alles wat met veiligheid op het werk te maken heeft? Een Opleidingscentrum waar ervaren vakmensen klaarstaan om een VCA cursus in Drachten te komen geven? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij HOC Opleiding & Training hebben wij namelijk mensen klaarstaan die graag voor u aan de slag gaan. Professionals die alles weten van veiligheid op het werk en die deze kennis graag delen met hun cursisten. Schrijf u of uw mensen dan ook vandaag nog in voor een opleiding van HOC.

Aan de slag met een cursus voor VCA in Drachten

Bij HOC weten we precies wat er allemaal bij komt kijken om de veiligheid bij een bedrijf te kunnen garanderen. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de inhoud van onze cursussen. Zo behandelen wij onderwerpen als wet- en regelgeving, Europese richtlijnen, het ontstaan van ongevallen, werken met gevaarlijke stoffen, aanvragen van werkvergunningen, taakrisicoanalyse, werken met elektriciteit of straling en nog veel meer. Alles om ervoor te zorgen dat de veiligheid bij u op het werk altijd zoveel mogelijk gegarandeerd is.

Laat uw mensen een VCA cursus volgen in Drachten

Het is voor bedrijven die VCA-gecertificeerd zijn verplicht om ervoor te zorgen dat alle werknemers een VCA cursus hebben gevolgd. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat er bij hun bedrijf altijd zo veilig mogelijk wordt gewerkt. Wilt u meer weten over wat onze VCA cursus voor Drachten en omstreken precies inhoudt? Neem dan contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. Wij zijn gevestigd in Tynaarlo, maar kunnen ook altijd bij uw bedrijf langskomen om onze onze cursus voor VCA in Drachten te geven. Zo bent u er straks zeker van dat uw mensen precies weten welke veiligheidsrisico’s er zijn op hun werk en hoe ze deze kunnen voorkomen en verhelpen.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Heftruck

December 19, 2023

Heftruck cursus gehaald 👍🏻

Kahzu

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.