Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

VCA cursus Emmen

Wilt u een VCA cursus volgen in Emmen

Heeft u een bedrijf waar veiligheid een belangrijk thema is? Dan is het belangrijk om hier ook op de werkvloer genoeg aandacht aan te besteden. We raden u dan aan om een VCA cursus in Emmen te gaan volgen. Hiervoor neemt u contact op met HOC Opleiding & Training. We zijn gevestigd in Tynaarlo, maar kunnen ook bij uw bedrijf in Emmen langskomen om de cursus voor VCA te geven. Bij deze cursus leert u alles wat met veiligheid op de werkvloer te maken heeft. U kunt deze cursus dan samen met uw mensen volgen, of deze laten volgen door werknemers die nog niet VCA-gecertificeerd zijn.

Een VCA cursus volgen in Emmen

Als wij een VCA cursus in Emmen geven, dan letten we hierbij goed op een aantal zaken. Het gaat er bij deze cursussen om dat de deelnemers alles leren wat belangrijk is op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Dit zijn belangrijke thema’s voor ieder bedrijf, maar hier is niet altijd genoeg kennis van voorradig. We behandelen bij onze cursussen een groot aantal verschillende onderdelen. Denk hierbij onder andere aan wet- en regelgeving, Europese richtlijnen die gevolgd moeten worden, het ontstaan van ongevallen, werkvergunningen, gevaarlijk stoffen en nog veel meer. Alles wat bij veiligheid aan de orde komt wordt door ons meegenomen in onze VCA cursus in Emmen.

Meer weten over onze cursus voor VCA in Emmen?

Wilt u dat uw mensen een VCA cursus volgen in Emmen? Het is bij ons mogelijk om een van onze trainers bij u langs te laten komen. Zo weet iedereen bij uw bedrijf niet alleen waar rekening mee moet worden gehouden, maar ook hoe dit in zijn werk gaat binnen uw eigen bedrijf. Indien u hier vragen over heeft, kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Heftruck

December 19, 2023

Heftruck cursus gehaald 👍🏻

Kahzu

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.