Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

VCA cursus Emmen

Wilt u een VCA cursus volgen in Emmen

Heeft u een bedrijf waar veiligheid een belangrijk thema is? Dan is het belangrijk om hier ook op de werkvloer genoeg aandacht aan te besteden. We raden u dan aan om een VCA cursus in Emmen te gaan volgen. Hiervoor neemt u contact op met HOC Opleiding & Training. We zijn gevestigd in Tynaarlo, maar kunnen ook bij uw bedrijf in Emmen langskomen om de cursus voor VCA te geven. Bij deze cursus leert u alles wat met veiligheid op de werkvloer te maken heeft. U kunt deze cursus dan samen met uw mensen volgen, of deze laten volgen door werknemers die nog niet VCA-gecertificeerd zijn.

Een VCA cursus volgen in Emmen

Als wij een VCA cursus in Emmen geven, dan letten we hierbij goed op een aantal zaken. Het gaat er bij deze cursussen om dat de deelnemers alles leren wat belangrijk is op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Dit zijn belangrijke thema’s voor ieder bedrijf, maar hier is niet altijd genoeg kennis van voorradig. We behandelen bij onze cursussen een groot aantal verschillende onderdelen. Denk hierbij onder andere aan wet- en regelgeving, Europese richtlijnen die gevolgd moeten worden, het ontstaan van ongevallen, werkvergunningen, gevaarlijk stoffen en nog veel meer. Alles wat bij veiligheid aan de orde komt wordt door ons meegenomen in onze VCA cursus in Emmen.

Meer weten over onze cursus voor VCA in Emmen?

Wilt u dat uw mensen een VCA cursus volgen in Emmen? Het is bij ons mogelijk om een van onze trainers bij u langs te laten komen. Zo weet iedereen bij uw bedrijf niet alleen waar rekening mee moet worden gehouden, maar ook hoe dit in zijn werk gaat binnen uw eigen bedrijf. Indien u hier vragen over heeft, kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

Navigatie
Volg ons