Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

VCA cursus Groningen

Een VCA cursus in Groningen volgen

Veiligheid op de werkvloer is zeer belangrijk. Het volgen van een cursus om de veiligheid nog meer te kunnen waarborgen is dan een goed idee. Bij HOC bent u aan het juiste adres voor een VCA cursus in Groningen. Bij onze cursussen leert u alles kennen wat te maken heeft bij veiligheid op het werk. Het zorgt er niet alleen voor dat u zelf veiliger kunt werken, maar ook dat uw collega’s en omwonenden veiliger zijn. Werkt u dan ook bij een VCA-gecertificeerd bedrijf? Of heeft u een opdrachtgever die het VCA certificaat verplicht stelt? Dan is het goed om hiervoor een cursus bij ons te komen volgen.

Een cursus voor VCA in Groningen

U wilt een VCA cursus volgen in Groningen, bij een gerenommeerd instituut op dit gebied? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. We hebben een opleidingsinstituut in Tynaarlo, maar kunnen ook bij u op uw bedrijf langskomen om de cursus aan meerdere personen tegelijk te geven. Een VCA cursus in Groningen is zodoende ook een mogelijkheid. Bij deze cursus voor VCA in Groningen wordt een groot aantal onderwerpen behandeld. Denk bijvoorbeeld aan wet-en regelgeving, Europese richtlijnen, werkvergunningen, het ontstaan van ongevallen, gevaarlijke stoffen, werken met elektriciteit en nog veel meer. Het is een complete cursus waarmee u alle facetten van de veiligheid op uw werk onder de knie krijgt.

Meer weten over onze cursussen?

U wilt een VCA cursus volgen in Groningen, of wilt u mensen deze cursus laten volgen? Schrijf u dan vandaag nog eenvoudig in via deze website. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft. U kunt hierbij kiezen voor een basiscursus of een VCA VOL. U heeft hierbij ook nog de keuze uit een eendaagse cursus of een cursus voor twee dagen. U vindt elders op deze website een complete inhoud van deze cursus, maar ook van de andere cursussen die wij geven.

Ja, ik wil graag meer weten !

  • Hidden

    Sectie-einde

 

Meest gestelde vragen heftruck

Je kunt een nieuwe aanvragen via info@hoctraining.nl. Vermeld je volledige naam en geboortedatum.

In het Heftruck Opleidings Centrum in Zuidlaren worden iedere dag heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs opgeleid. In-company trainingen worden door heel Nederland gegeven.

Een heftruckchauffeurs dient volgens de Arbowet vakbekwaam en deskundig te zijn. Daarbij dient een heftruckchauffeur aantoonbaar gedegen instructie te hebben gevolgd.

Een SOG examen wordt afgenomen bij risicovolle taken in de petrochemie. Voorbeelden hiervan zijn o.a. heftruck, hoogwerker, verreiker, aanslaan en begeleiden van lasten.

Dat is afhankelijk van de ervaring van de deelnemers en varieert van één dag voor ervaren chauffeurs tot vier dagen.

 

Vanaf 16 jaar mag iemand een heftruck besturen, er dient echter altijd toezicht aanwezig te zijn.

Bestuurders van een heftruck breder dan 1.30 meter, dienen te beschikken over een T-rijbewijs als ze op de openbare weg rijden.

 

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

Navigatie
Volg ons