Transport Logistiek Veiligheid

Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

VCA cursus Hoogeveen

Een VCA cursus in Hoogeveen volgen

De veiligheid op het werk is een belangrijk punt. Elk bedrijf moet mensen in dienst hebben die op de hoogte zijn van de belangrijkste veiligheidseisen. Dit gaat helemaal op bij een bedrijf dat VCA gecertificeerd is. Alle mensen die voor dit bedrijf werken moeten dan een VCA cursus gedaan hebben. Bij HOC Opleiding & Training bent u aan het juiste adres voor een VCA cursus in Hoogeveen. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u uw mensen een VCA cursus wilt laten volgen. Wij geven een cursus voor VCA in Hoogeveen bij uw bedrijf.

Laat uw mensen een VCA cursus volgen in Hoogeveen

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat u en uw mensen helemaal op de hoogte zijn van alle veiligheidseisen die gelden bij een VCA-gecertificeerd bedrijf. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. In eerste instantie was dit in het leven geroepen voor bedrijven die diensten verlenen aan de (petro)chemische industrie. Maar deze standaard is door de jaren heen ook overgenomen door andere branches. Mensen die werken bij een bedrijf dat VCA-gecertificeerd is moeten een VCA-certificaat kunnen overleggen. Wij helpen u of uw mensen graag om dit certificaat te halen.

Meer weten over een cursus voor VCA in Hoogeveen?

HOC Opleiding & Training is gevestigd in Tynaarlo, maar we komen ook graag langs bij u om een cursus voor VCA in Hoogeveen te geven. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over wat onze cursussen precies inhouden. U kunt hiervoor ook altijd even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie over onze cursussen die wij elders op deze website voor u klaar hebben staan. Ook inschrijven om uw mensen een VCA cursus te laten volgen in Hoogeveen is via deze website mogelijk.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Heftruck

December 19, 2023

Heftruck cursus gehaald 👍🏻

Kahzu

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.

 

Navigatie
Volg ons