Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

VCA cursus Hoogeveen

Een VCA cursus in Hoogeveen volgen

De veiligheid op het werk is een belangrijk punt. Elk bedrijf moet mensen in dienst hebben die op de hoogte zijn van de belangrijkste veiligheidseisen. Dit gaat helemaal op bij een bedrijf dat VCA gecertificeerd is. Alle mensen die voor dit bedrijf werken moeten dan een VCA cursus gedaan hebben. Bij HOC Opleiding & Training bent u aan het juiste adres voor een VCA cursus in Hoogeveen. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u uw mensen een VCA cursus wilt laten volgen. Wij geven een cursus voor VCA in Hoogeveen bij uw bedrijf.

Laat uw mensen een VCA cursus volgen in Hoogeveen

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat u en uw mensen helemaal op de hoogte zijn van alle veiligheidseisen die gelden bij een VCA-gecertificeerd bedrijf. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. In eerste instantie was dit in het leven geroepen voor bedrijven die diensten verlenen aan de (petro)chemische industrie. Maar deze standaard is door de jaren heen ook overgenomen door andere branches. Mensen die werken bij een bedrijf dat VCA-gecertificeerd is moeten een VCA-certificaat kunnen overleggen. Wij helpen u of uw mensen graag om dit certificaat te halen.

Meer weten over een cursus voor VCA in Hoogeveen?

HOC Opleiding & Training is gevestigd in Tynaarlo, maar we komen ook graag langs bij u om een cursus voor VCA in Hoogeveen te geven. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over wat onze cursussen precies inhouden. U kunt hiervoor ook altijd even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie over onze cursussen die wij elders op deze website voor u klaar hebben staan. Ook inschrijven om uw mensen een VCA cursus te laten volgen in Hoogeveen is via deze website mogelijk.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

STAP-budget ! Vraag maximaal € 1.000,00 aan voor scholing en ontwikkeling. Op maandag 1 mei 2023 start de nieuwe aanvraagperiode.

Navigatie
Volg ons