Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

VCA diploma

Een VCA diploma halen

Veiligheid is in elke branche heel belangrijk. Ook voor aannemers is het noodzakelijk dat iedereen bij een bedrijf weet wat er allemaal in de gaten moet worden gehouden op het gebied van veiligheid. Vandaar ook dat het goed is om hier een training voor te volgen, zodat u en uw mensen helemaal op de hoogte zijn van wat er op het gebied van veiligheid allemaal nodig is. Bij HOC Opleiding en Training helpen wij u bij het halen van een VCA diploma. Dit is een diploma dat aangeeft dat de houder ervan weet wat er nodig is voor een veilige werkomgeving. We raden u dan ook aan om eens op onze website te kijken om te zien wat dit diploma precies inhoudt en wat voor cursussen wij hiervoor geven.

Een diploma voor VCA vaardigheid

Bent u op zoek naar een opleidingsinstituut waar mensen werken die alles weten over veilig werken? Die hier cursussen over geven die helemaal compleet zijn en waarmee een VCA diploma gehaald kan worden? Dan is het goed om hiervoor een kijkje te nemen bij de verschillende cursussen die we bij HOC allemaal aanbieden. Op het gebied van VCA hebben we een drietal verschillende cursussen. Het gaat hier om een cursus voor de basisveiligheid VCA, een cursus veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden en een cursus veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden. Deze opleidingen zijn er op gericht om u en uw mensen helemaal op de hoogte te brengen van alles wat er op het gebied van veiligheid op de werkvloer om de hoek komt kijken.

Snel een VCA diploma halen?

We hebben op onze website een overzicht staan van al onze cursussen en wanneer deze gegeven worden. Vandaar ook dat wij u aanraden om dit eens door te nemen om te zien wanneer er een cursus gegeven wordt die u tijdtechnisch uitkomt. Maar u kunt hier ook altijd even contact over opnemen met ons. Indien u de cursus met een grotere groep mensen wilt volgen kunnen wij deze ook bij u op de werkvloer komen geven. U ziet dan gelijk in welke mate de VCA betrekking heeft tot uw eigen bedrijf.

 

Ja, ik wil graag meer weten !

  • Hidden

    Sectie-einde

 

Meest gestelde vragen heftruck

Je kunt een nieuwe aanvragen via info@hoctraining.nl. Vermeld je volledige naam en geboortedatum.

In het Heftruck Opleidings Centrum in Zuidlaren worden iedere dag heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs opgeleid. In-company trainingen worden door heel Nederland gegeven.

Een heftruckchauffeurs dient volgens de Arbowet vakbekwaam en deskundig te zijn. Daarbij dient een heftruckchauffeur aantoonbaar gedegen instructie te hebben gevolgd.

Een SOG examen wordt afgenomen bij risicovolle taken in de petrochemie. Voorbeelden hiervan zijn o.a. heftruck, hoogwerker, verreiker, aanslaan en begeleiden van lasten.

Dat is afhankelijk van de ervaring van de deelnemers en varieert van één dag voor ervaren chauffeurs tot vier dagen.

 

Vanaf 16 jaar mag iemand een heftruck besturen, er dient echter altijd toezicht aanwezig te zijn.

Bestuurders van een heftruck breder dan 1.30 meter, dienen te beschikken over een T-rijbewijs als ze op de openbare weg rijden.

 

 

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

STAP-budget ! Vraag maximaal € 1.000,00 aan voor scholing en ontwikkeling. Op maandag 1 mei 2023 start de nieuwe aanvraagperiode.

Navigatie
Volg ons