Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

VCA opleiding Emmen

Een VCA opleiding in Emmen volgen

Bent u op zoek naar een instituut waar u een VCA opleiding in Emmen kunt volgen? Dan raden wij u aan om eens te komen kijken bij de mogelijkheden die wij u bij HOC Opleiding en Training allemaal te bieden hebben. Ons instituut is gevestigd in Tynaarlo, maar we kunnen ook bij uw bedrijf langskomen om in-company een opleiding voor VCA in Emmen te komen geven. Bij deze opleiding leert u samen met uw mensen alles wat van belang is als het op de veiligheid binnen een bedrijf aankomt. We vertellen u graag meer over onze opleidingen en wat hier allemaal bij komt kijken.

Aan de slag met een VCA opleiding in Emmen

Een VCA opleiding is een belangrijk onderdeel van het veilig houden van de werksituatie op uw bedrijf. Veiligheid op de werkvloer is een belangrijk thema voor elk bedrijf. Bedrijven die VCA-gecertificeerd zijn eisen van hun mensen dat ze geheel op de hoogte zijn van wat dit precies inhoudt. Bent u werkzaam bij een VCA-gecertificeerd bedrijf, of bent u de eigenaar van een dergelijk bedrijf? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met HOC als u vragen heeft over onze cursussen en trainingen. U kunt ook gelijk mensen inschrijven voor onze opleiding voor VCA in Emmen. Dit doet u eenvoudig online, of persoonlijk in contact met een van onze mensen.

Laat uw mensen een VCA opleiding in Emmen volgen

Indien u meer wilt weten over wat een VCA opleiding precies inhoudt, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u bij ons heeft op het gebied van alles wat met VCA te maken heeft. U mag er bij ons op rekenen dat de cursus gegeven wordt door professionals met veel ervaring op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over wat er allemaal bij ons mogelijk is als het op het geven van een veiligheidscursus aankomt.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

STAP-budget ! Vraag maximaal € 1.000,00 aan voor scholing en ontwikkeling. Op maandag 1 mei 2023 start de nieuwe aanvraagperiode.

Navigatie
Volg ons