Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

VCA opleiding Emmen

Een VCA opleiding in Emmen volgen

Bent u op zoek naar een instituut waar u een VCA opleiding in Emmen kunt volgen? Dan raden wij u aan om eens te komen kijken bij de mogelijkheden die wij u bij HOC Opleiding en Training allemaal te bieden hebben. Ons instituut is gevestigd in Tynaarlo, maar we kunnen ook bij uw bedrijf langskomen om in-company een opleiding voor VCA in Emmen te komen geven. Bij deze opleiding leert u samen met uw mensen alles wat van belang is als het op de veiligheid binnen een bedrijf aankomt. We vertellen u graag meer over onze opleidingen en wat hier allemaal bij komt kijken.

Aan de slag met een VCA opleiding in Emmen

Een VCA opleiding is een belangrijk onderdeel van het veilig houden van de werksituatie op uw bedrijf. Veiligheid op de werkvloer is een belangrijk thema voor elk bedrijf. Bedrijven die VCA-gecertificeerd zijn eisen van hun mensen dat ze geheel op de hoogte zijn van wat dit precies inhoudt. Bent u werkzaam bij een VCA-gecertificeerd bedrijf, of bent u de eigenaar van een dergelijk bedrijf? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met HOC als u vragen heeft over onze cursussen en trainingen. U kunt ook gelijk mensen inschrijven voor onze opleiding voor VCA in Emmen. Dit doet u eenvoudig online, of persoonlijk in contact met een van onze mensen.

Laat uw mensen een VCA opleiding in Emmen volgen

Indien u meer wilt weten over wat een VCA opleiding precies inhoudt, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u bij ons heeft op het gebied van alles wat met VCA te maken heeft. U mag er bij ons op rekenen dat de cursus gegeven wordt door professionals met veel ervaring op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over wat er allemaal bij ons mogelijk is als het op het geven van een veiligheidscursus aankomt.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Heftruck

December 19, 2023

Heftruck cursus gehaald 👍🏻

Kahzu

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.