Transport Logistiek Veiligheid

Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

VCA opleiding Groningen

Een VCA opleiding in Groningen volgen

Zoals u wel weet is veiligheid op de werkvloer een belangrijk thema in het bedrijfsleven. Mensen moeten in een veilige en gezonde omgeving kunnen werken, waarbij gevaarlijke situaties zoveel mogelijk moeten worden vermeden. Om hiervoor te zorgen raden wij u aan om uw mensen een VCA opleiding in Groningen te laten volgen bij HOC Opleiding en Training. Ons instituut heeft een goede reputatie en heeft door de jaren heen al vele mensen aan een VCA certificaat geholpen. VCA staat hierbij voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Dit certificaat is de standaard voor veilig en gezond werken in Nederland, waarbij duurzaamheid ook nog een rol speelt.

Wilt u aan de slag met een opleiding voor VCA in Groningen?

Een VCA opleiding in Groningen volgen doet u bij HOC Opleiding en Training. Hier kunt u zelf een training volgen, maar u kunt natuurlijk ook uw personeel hiervoor inschrijven. U kunt dan langskomen bij ons instituut in Tynaarlo, maar we kunnen ook bij uw bedrijf in Groningen langskomen om deze cursus in-company te geven. Ook e-learning behoort bij ons tot de mogelijkheden. We hebben mensen voor u klaarstaan die jarenlange ervaring hebben op het gebied van veiligheid op de werkvloer, die hun kennis daaromtrent graag met u delen. De cursus die wij geven is compleet en leert u alles wat u moet weten.

De opleiding voor VCA in Groningen

Als u een VCA opleiding in Groningen wilt volgen, dan raden wij u aan om u eenvoudig online in te schrijven. Onze VCA cursus is aangepast voor drie verschillende doelgroepen. Dit zijn de cursus Basisveiligheid VCA, daarnaast een cursus Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (die beter bekend is onder de naam VCA-VOL) en tot slot nog een cursus Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU. Indien u hier meer over wilt weten, of een VCA opleiding in Groningen wilt volgen, dan horen wij graag van u. Samen met u bekijken we dan wat de mogelijkheden zijn.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Heftruck

Rated 5.0 out of 5
December 19, 2023

Heftruck cursus gehaald 👍🏻

Kahzu

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.

 

Navigatie
Volg ons