Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

VCA opleiding Groningen

Een VCA opleiding in Groningen volgen

Zoals u wel weet is veiligheid op de werkvloer een belangrijk thema in het bedrijfsleven. Mensen moeten in een veilige en gezonde omgeving kunnen werken, waarbij gevaarlijke situaties zoveel mogelijk moeten worden vermeden. Om hiervoor te zorgen raden wij u aan om uw mensen een VCA opleiding in Groningen te laten volgen bij HOC Opleiding en Training. Ons instituut heeft een goede reputatie en heeft door de jaren heen al vele mensen aan een VCA certificaat geholpen. VCA staat hierbij voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Dit certificaat is de standaard voor veilig en gezond werken in Nederland, waarbij duurzaamheid ook nog een rol speelt.

Wilt u aan de slag met een opleiding voor VCA in Groningen?

Een VCA opleiding in Groningen volgen doet u bij HOC Opleiding en Training. Hier kunt u zelf een training volgen, maar u kunt natuurlijk ook uw personeel hiervoor inschrijven. U kunt dan langskomen bij ons instituut in Tynaarlo, maar we kunnen ook bij uw bedrijf in Groningen langskomen om deze cursus in-company te geven. Ook e-learning behoort bij ons tot de mogelijkheden. We hebben mensen voor u klaarstaan die jarenlange ervaring hebben op het gebied van veiligheid op de werkvloer, die hun kennis daaromtrent graag met u delen. De cursus die wij geven is compleet en leert u alles wat u moet weten.

De opleiding voor VCA in Groningen

Als u een VCA opleiding in Groningen wilt volgen, dan raden wij u aan om u eenvoudig online in te schrijven. Onze VCA cursus is aangepast voor drie verschillende doelgroepen. Dit zijn de cursus Basisveiligheid VCA, daarnaast een cursus Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (die beter bekend is onder de naam VCA-VOL) en tot slot nog een cursus Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU. Indien u hier meer over wilt weten, of een VCA opleiding in Groningen wilt volgen, dan horen wij graag van u. Samen met u bekijken we dan wat de mogelijkheden zijn.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

STAP-budget ! Vraag maximaal € 1.000,00 aan voor scholing en ontwikkeling. Op maandag 1 mei 2023 start de nieuwe aanvraagperiode.

Navigatie
Volg ons