Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

VCA Vol Emmen

Een VCA VOL cursus voor Emmen

Het is bij VCA gecertificeerde bedrijven van belang dat iedereen die er werkt goed op de hoogte is van alles wat te maken heeft met veiligheid, gezondheid en milieu. Als leidinggevende is het dan aan u om ervoor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk het geval is. Om u hierbij te ondersteunen is het nodig om een VCA opleiding te volgen. Bij HOC Opleiding en Training is het mogelijk om een VCA VOL in Emmen te volgen. Ons instituut bevindt zich in Tynaarlo, maar we komen graag ook bij u langs om op uw bedrijf aan meerdere van uw mensen een VCA VOL cursus in Emmen te geven.

Een cursus voor VCA VOL in Emmen

Wat de VCA VOL in Emmen precies inhoudt? We zetten het even voor u op een rijtje. Bij een VCA VOL cursus in Emmen leren alle leidinggevenden alles wat te maken heeft met de veiligheid op een bedrijf. Zodoende niet alleen maar hoe de leidinggevende zelf veiliger kan werken en kan zorgen voor een veilige situatie, maar ook hoe andere mensen bij een bedrijf hiervan moeten worden doordrongen. Als de cursus VCA VOL in Emmen is afgelopen, dan is de cursist in staat om iedereen bij een bedrijf veilig te laten werken. Risico’s tijdens het werk worden dan zoveel mogelijk tot een minimum beperkt.

Wat wordt er allemaal behandeld bij een VCA VOL cursus in Emmen?

Als wij bij uw bedrijf langskomen voor het geven van een VCA VOL cursus, dan wordt er een groot aantal zaken behandeld. Denk hierbij onder andere aan wet- en regelgeving, hoe ongelukken kunnen ontstaan, het werken met gevaarlijke stoffen, werken met elektriciteit, straling of asbest, het opstellen van een effectief bedrijfsnoodplan en het erkennen van onveilige handelingen en situaties. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen hierover aan ons te stellen. Inschrijven doet u eenvoudig direct online.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

STAP-budget ! Vraag maximaal € 1.000,00 aan voor scholing en ontwikkeling. Op maandag 1 mei 2023 start de nieuwe aanvraagperiode.

Navigatie
Volg ons