Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

VCA Vol Groningen

Een VCA VOL cursus volgen in Groningen

Bent u op zoek naar een gerenommeerd trainingsinstituut waar u een VCA VOL cursus in Groningen kunt volgen? Bij HOC Opleiding en Training hebben we mensen klaarstaan die u graag alles bijbrengen om de veiligheid op uw werk te kunnen garanderen. Onze VOL cursus voor Groningen en omstreken is specifiek bedoeld voor mensen die veiligheid op de werkvloer serieus nemen. Werkt u bij een VCA gecertificeerd bedrijf, of bent u hier de eigenaar van? Dan is kennis van VCA vereist. Onze training is hier geheel op afgestemd. Met onze cursus VCA VOL voor Groningen weet u straks alles wat op het gebied van veiligheid op de werkvloer belangrijk is.

Beginnen met een VCA VOL cursus in Groningen

Veiligheid is bij elk bedrijf van het grootste belang. Om dit te kunnen waarborgen is het VCA certificaat in het leven geroepen. Met een VCA VOL cursus in Groningen weet u precies wat dit inhoudt en kunt u straks ook voor een VCA gecertificeerd bedrijf werken, of dit certificaat voor uw bedrijf voeren. Bij onze cursus leert u alles wat voor uw bedrijf relevant is. Denk hierbij aan zaken als Wet- en regelgeving, werken met gevaarlijk stoffen, de Europese richtlijnen, werken met elektriciteit of straling, asbest, bedrijfsnoodplannen en nog meer. Dit zijn belangrijke zaken die een leidinggevende moet weten om er zo voor te zorgen dat het veilig werken is bij een bedrijf.

Meer weten over cursus voor VCA VOL voor Groningen?

Wilt u meer weten over onze cursus en wat deze precies inhoudt? We hebben dan uitgebreide informatie over dit onderwerp elders op deze website voor u klaarstaan. Of neem contact met ons op om alle vragen die u heeft aan ons te stellen. We geven de cursus voor VCA VOL in ons speciale opleidingscentrum in Tynaarlo, maar het is ook mogelijk om deze cursus bij u op het bedrijf te komen geven. Het is ook mogelijk om onze cursus geheel via e-learning te doen. Zo is het natuurlijk helemaal eenvoudig om onze VCA VOL cursus in Groningen te volgen.

Ja, ik wil graag meer weten !

  • Hidden

    Sectie-einde

 

Meest gestelde vragen heftruck

Je kunt een nieuwe aanvragen via info@hoctraining.nl. Vermeld je volledige naam en geboortedatum.

In het Heftruck Opleidings Centrum in Zuidlaren worden iedere dag heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs opgeleid. In-company trainingen worden door heel Nederland gegeven.

Een heftruckchauffeurs dient volgens de Arbowet vakbekwaam en deskundig te zijn. Daarbij dient een heftruckchauffeur aantoonbaar gedegen instructie te hebben gevolgd.

Een SOG examen wordt afgenomen bij risicovolle taken in de petrochemie. Voorbeelden hiervan zijn o.a. heftruck, hoogwerker, verreiker, aanslaan en begeleiden van lasten.

Dat is afhankelijk van de ervaring van de deelnemers en varieert van één dag voor ervaren chauffeurs tot vier dagen.

 

Vanaf 16 jaar mag iemand een heftruck besturen, er dient echter altijd toezicht aanwezig te zijn.

Bestuurders van een heftruck breder dan 1.30 meter, dienen te beschikken over een T-rijbewijs als ze op de openbare weg rijden.

 

 

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

STAP-budget ! Vraag maximaal € 1.000,00 aan voor scholing en ontwikkeling. Op maandag 1 mei 2023 start de nieuwe aanvraagperiode.

Navigatie
Volg ons