Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

Wilt u ook weten wat HOC voor u kan betekenen?

Bel of mail ons direct

Vraag een offerte aan

Opleiding & Training

voor transport, logistiek en veiligheid
HOC Opleidingen – Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek
Ruim 6500 cursisten per jaar
4.9
4.9 out of 5 stars (based on 56 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed7%
Gemiddeld2%
Kritisch0%
Slecht0%

TCVTW4

November 16, 2023

Opleiding hijsbewijs tcvtw4 gedaan. 7 dagen les gehad van een super enthousiast opleider. Stein super bedankt 🙏 voor jou geweldig energie en manier van les geven.

Paul Poorthuis

TCVT

November 16, 2023

Hijsexamens TCVT.

Stijn super bedankt.

Mooie 8 dagen gehad.

Niek Steinmeijer

Heftruck

November 15, 2023

Was a pleasure to be trained in this centre! Bianca made it fun, understandable, useful and gave me plenty of god tips!

Maksym Denin

No Title

November 15, 2023

Taras Nazarenko

Herhaling reachtruck

November 1, 2023

Gisteren herhaling reachtruck gehad, zeer leuke theorie les van Bianca gehad en daarna leuke oefeningen gedaan tijdens de praktijk. Echt een aanrader om hier de cursus te volgen.

Harold Luijkx

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.