Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

Wilt u ook weten wat HOC voor u kan betekenen?

Bel of mail ons direct

Vraag een offerte aan

Opleiding & Training

voor transport, logistiek en veiligheid
HOC Opleidingen – Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek
Ruim 6500 cursisten per jaar
4.9
4.9 out of 5 stars (based on 56 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed7%
Gemiddeld2%
Kritisch0%
Slecht0%

No Title

October 24, 2023

Goed verzorgde dagopleiding voor theorie en praktijk. Duidelijke uitleg, begeleiding en een leuke sfeer!

Jeroen Oosterhof

Herhalingscursus heftruck

October 19, 2023

Gisteren herhalingscursus gehad voor heftruck. Zeer tevreden over de praktijk oefeningen en de duidelijke theorieles van Bianca.

Gautam Van der Ploeg

herhaling heftruck

October 12, 2023

Kwam voor herhaling heftruck, enthousiaste les ontvangen die goed op de meegebrachte voorkennis aansloot. Mooi uitgeruste locatie en prima lunch, Bianca bedankt!

Max c

No Title

September 26, 2023

Top training gehad! Leuke instructeur en goede begeleiding

Max Benz

Fijne opleiding !

August 30, 2023

Fijne opleiding. Alles goed geregeld toen ik de uitnodiging kreeg. Kreeg netjes de benodigde boeken thuis gestuurd. Vandaag 29-8 de eerste examen gedaan en geslaagd morgen ook nog 1 en we zijn helemaal weer bij. De dame waarvan ik les kreeg genaamd Bianca wat een topper is dat. Ze is iemand die niet constant bovenop de les materiaal zit maar ook humor tussen door. Zeker een aanrader om bij haar de les en examens te doen. Harstikke bedankt Bianca w.

Groetjes Harm jan

Harm jan

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.