Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

Biologische agentia bij het delven van graven

Apr 4, 2023 | Nieuws | 0 comments

HOC Opleiding & Training introduceert biologische agentia in de cursus Veilig werken met een grafdelfmachine

HOC Opleiding & Training introduceert biologische agentia in de cursus Veilig werken met een grafdelfmachine. Dit is een belangrijke stap in het vergroten van de veiligheid en hygiëne op de werkvloer.

De cursus Veilig werken met een grafdelfmachine was al een succesvolle opleiding van HOC Opleiding & Training, waarin werknemers leren hoe ze op een veilige en efficiënte manier met grafdelfmachines moeten werken. Nu wordt er echter ook aandacht besteed aan de omgang met biologische agentia, zoals bacteriën en virussen, die kunnen voorkomen in de uitvaartbranche.

Deelnemers aan de cursus leren onder andere hoe ze biologische agentia kunnen herkennen en hoe ze op een veilige manier met deze stoffen om kunnen gaan. Hierbij wordt aandacht besteed aan de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, het desinfecteren van gereedschappen en machines, en het opvolgen van de geldende hygiënevoorschriften.

“Het is van groot belang dat werknemers in de uitvaartbranche op een veilige en hygiënische manier met biologische agentia kunnen omgaan”, aldus Hilda Bolhuis, directeur van HOC Opleiding & Training. “Door dit onderdeel toe te voegen aan de cursus Veilig werken met een grafdelfmachine, kunnen we onze deelnemers nog beter voorbereiden op de dagelijkse praktijk.”

De cursus duurt één dag en wordt gegeven door ervaren docenten.

Navigatie
Volg ons