Transport Logistiek Veiligheid

Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Heftruck certificaat Emmen

Een heftruck certificaat halen in Emmen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van alles wat met het besturen van heftrucks te maken heeft? Een instituut waar uw personeel een cursus kan volgen waarmee het heftruck certificaat in Emmen gehaald kan worden? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij HOC Opleiding & Training allemaal te bieden hebben. Met een certificaat voor heftruck in Emmen kunt u er op rekenen dat uw mensen straks precies weten hoe een heftruck bestuurd moet worden, waarbij het ook belangrijk is om duidelijk in beeld te krijgen hoe de veiligheid gewaarborgd moet worden.

Een certificaat voor heftruck in Emmen

Bij een opleiding van HOC Opleiding & Training leert u alles wat te maken heeft met de besturing van een heftruck. De veiligheid die hierbij om de hoek komt kijken is daarbij natuurlijk heel belangrijk. Per slot van rekening is het zo dat het bedienen van een heftruck bepaald niet zonder gevaren is. Sterker nog: er gebeuren elk jaar meerdere ongelukken met een heftruck die een dodelijke afloop hebben. We kunnen het belang van een heftruck certificaat in Emmen dan ook niet genoeg benadrukken. Een heftruck certificaat halen in Emmen is altijd mogelijk met HOC Opleiding & Training.

Aan de slag voor het certificaat voor heftruck in Emmen

We hebben bij HOC een opleiding voor heftruck certificaat in Emmen klaarstaan waarmee u er zeker van mag zijn dat hier alles behandeld wordt wat belangrijk is. We raden u dan ook aan om uw mensen in te schrijven voor onze cursus. Uw mensen kunnen langskomen in Tynaarlo, waar wij zijn gevestigd, maar het is ook altijd mogelijk om ons langs te laten komen bij uw bedrijf. Zo kunnen uw mensen hun heftruck certificaat halen in Emmen. Meer weten hierover of meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op om al uw vragen hierover aan ons te stellen.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Heftruck

Rated 5.0 out of 5
December 19, 2023

Heftruck cursus gehaald 👍🏻

Kahzu

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.

 

Navigatie
Volg ons