HOC Opleiding & Training is geopend

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Heftruck certificaat Emmen

Een heftruck certificaat halen in Emmen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van alles wat met het besturen van heftrucks te maken heeft? Een instituut waar uw personeel een cursus kan volgen waarmee het heftruck certificaat in Emmen gehaald kan worden? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij HOC Opleiding en Training allemaal te bieden hebben. Met een certificaat voor heftruck in Emmen kunt u er op rekenen dat uw mensen straks precies weten hoe een heftruck bestuurd moet worden, waarbij het ook belangrijk is om duidelijk in beeld te krijgen hoe de veiligheid gewaarborgd moet worden.

Een certificaat voor heftruck in Emmen

Bij een opleiding van HOC Opleiding en Training leert u alles wat te maken heeft met de besturing van een heftruck. De veiligheid die hierbij om de hoek komt kijken is daarbij natuurlijk heel belangrijk. Per slot van rekening is het zo dat het bedienen van een heftruck bepaald niet zonder gevaren is. Sterker nog: er gebeuren elk jaar meerdere ongelukken met een heftruck die een dodelijke afloop hebben. We kunnen het belang van een heftruck certificaat in Emmen dan ook niet genoeg benadrukken. Een heftruck certificaat halen in Emmen is altijd mogelijk met HOC Opleiding en Training.

Aan de slag voor het certificaat voor heftruck in Emmen

We hebben bij HOC een opleiding voor heftruck certificaat in Emmen klaarstaan waarmee u er zeker van mag zijn dat hier alles behandeld wordt wat belangrijk is. We raden u dan ook aan om uw mensen in te schrijven voor onze cursus. Uw mensen kunnen langskomen in Tynaarlo, waar wij zijn gevestigd, maar het is ook altijd mogelijk om ons langs te laten komen bij uw bedrijf. Zo kunnen uw mensen hun heftruck certificaat halen in Emmen. Meer weten hierover of meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op om al uw vragen hierover aan ons te stellen.

          √ Vakkundig        

     √ Professioneel         √ Flexibel

Iedere dag opleidingen voor hef- en reachtruckchauffeurs !

Algemene cursusagenda

augustus, 2022

Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

Op 1 september 2022 start de volgende aanvraagperiode voor het  STAP-budget, maximaal € 1.000,00 !

X
Navigatie
Volg ons