Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Heftruck cursus Groningen

 

Een heftruck cursus volgen in Groningen

Bent u op zoek naar een instituut waar u een heftruck cursus in Groningen kunt volgen? Dan nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij HOC Opleiding & Training allemaal te bieden hebben. We hebben instructeurs klaarstaan die u graag meer vertellen over wat er allemaal bij komt kijken om een heftruck te bedienen. U en/of uw medewerkers leren wat er allemaal nodig is bij het besturen van een heftruck en wat u in de gaten moet houden op het gebied van veiligheid. Per slot van rekening is het rijden met een heftruck iets wat behoorlijke risico’s met zich mee kan brengen. Schrijf u of uw medewerkers dan ook vandaag nog in voor onze heftruck cursus in Groningen.

Een cursus voor heftruck in Groningen

Wist u dat er jaarlijks gemiddeld 7 dodelijke ongevallen gebeuren waar een heftruck bij betrokken is? U begrijpt dan ook dat het van groot belang is om goed voorbereid op een heftruck te gaan zitten. Een heftruck cursus halen in Groningen bij HOC is dan ook een goed idee. Als heftruckchauffeur is uw veiligheid heel belangrijk, maar ook als u een eigenaar bent van een bedrijf waar met heftrucks gewerkt wordt. Dankzij onze heftruck cursus in Groningen waarborgt u dan de veiligheid van u en de mensen om u heen. Daarbij: ook voor chauffeurs met ervaring kan het nooit kwaad om af en toe een opfriscursus te volgen.

Meer weten over onze cursus voor heftruck in Groningen?

Indien u meer wilt weten over wat onze cursus precies inhoudt, raden wij u aan om hier eens contact met ons over op te nemen. We staan klaar om u alles te vertellen over de cursussen die wij geven. U kunt ook altijd even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie over dit onderwerp die wij elders op deze website voor u klaar hebben staan. Zo bent u straks helemaal op de hoogte van wat onze heftruck cursus in Groningen precies inhoudt.

Ja, ik wil graag meer weten !

  • Hidden

    Sectie-einde

 

Meest gestelde vragen heftruck

Je kunt een nieuwe aanvragen via info@hoctraining.nl. Vermeld je volledige naam en geboortedatum.

In het Heftruck Opleidings Centrum in Zuidlaren worden iedere dag heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs opgeleid. In-company trainingen worden door heel Nederland gegeven.

Een heftruckchauffeurs dient volgens de Arbowet vakbekwaam en deskundig te zijn. Daarbij dient een heftruckchauffeur aantoonbaar gedegen instructie te hebben gevolgd.

Een SOG examen wordt afgenomen bij risicovolle taken in de petrochemie. Voorbeelden hiervan zijn o.a. heftruck, hoogwerker, verreiker, aanslaan en begeleiden van lasten.

Dat is afhankelijk van de ervaring van de deelnemers en varieert van één dag voor ervaren chauffeurs tot vier dagen.

 

Vanaf 16 jaar mag iemand een heftruck besturen, er dient echter altijd toezicht aanwezig te zijn.

Bestuurders van een heftruck breder dan 1.30 meter, dienen te beschikken over een T-rijbewijs als ze op de openbare weg rijden.

 

 

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

STAP-budget ! Vraag maximaal € 1.000,00 aan voor scholing en ontwikkeling. Op maandag 1 mei 2023 start de nieuwe aanvraagperiode.

Navigatie
Volg ons