Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Heftruck cursus

Een heftruck cursus voor uw personeel

Heeft u een bedrijf waar met heftrucks wordt gewerkt en wilt u nieuw personeel een heftruck cursus laten volgen? Dan zit u goed bij HOC Opleiding & Training. We hebben jarenlange ervaring met het opleiden van mensen op dit gebied. Door de jaren heen hebben we al meer dan 60.000 cursisten gehad, die wij de fijne kneepjes van het besturen van allerhande werkvoertuigen hebben geleerd. Ook voor een cursus op de heftruck bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw mensen goed op de hoogte zijn van wat er allemaal komt kijken bij het rijden op een heftruck.

Een heftruck cursus halen

We geven onze cursussen in ons eigen Opleidingscentrum in Tynaarlo, maar u kunt er ook voor kiezen om ons bij uw eigen bedrijf te laten langskomen. Voordeel hiervan is dat uw mensen dan gelijk de heftruck leren hanteren binnen uw eigen omgeving. Dit is een extra voordeel, gezien het feit dat ze dan helemaal op de hoogte zijn van hoe het bij uw bedrijf allemaal werkt. Bij ons krijgen uw mensen bij de heftruck cursus een gedegen opleiding, maar wel een met een persoonlijke aanpak. Indien u hier vragen over heeft kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Laat uw personeel een heftruck cursus halen

HOC Opleiding & Training is een bedrijf waar veel kennis op het gebied van transport, logistiek en veiligheid aanwezig is. Onze opleiders zijn ervaren mensen uit de praktijk. Ze kennen niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar weten ook hoe ze dit door moeten geven aan uw mensen. Schroom dan ook niet om eens contact met ons op te nemen om de mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen. U kunt ook via het handige formulier op deze website informatie bij ons aanvragen. We brengen u dan zo snel mogelijk op de hoogte van wat er allemaal komt kijken bij onze cursus voor heftruck chauffeurs.

Ja, ik wil graag meer weten !

  • Hidden

    Sectie-einde

 

Meest gestelde vragen heftruck

Je kunt een nieuwe aanvragen via info@hoctraining.nl. Vermeld je volledige naam en geboortedatum.

In het Heftruck Opleidings Centrum in Zuidlaren worden iedere dag heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs opgeleid. In-company trainingen worden door heel Nederland gegeven.

Een heftruckchauffeurs dient volgens de Arbowet vakbekwaam en deskundig te zijn. Daarbij dient een heftruckchauffeur aantoonbaar gedegen instructie te hebben gevolgd.

Een SOG examen wordt afgenomen bij risicovolle taken in de petrochemie. Voorbeelden hiervan zijn o.a. heftruck, hoogwerker, verreiker, aanslaan en begeleiden van lasten.

Dat is afhankelijk van de ervaring van de deelnemers en varieert van één dag voor ervaren chauffeurs tot vier dagen.

 

Vanaf 16 jaar mag iemand een heftruck besturen, er dient echter altijd toezicht aanwezig te zijn.

Bestuurders van een heftruck breder dan 1.30 meter, dienen te beschikken over een T-rijbewijs als ze op de openbare weg rijden.

 

 

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

Navigatie
Volg ons