Transport Logistiek Veiligheid

Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Heftruck cursus

Een heftruck cursus voor uw personeel

Heeft u een bedrijf waar met heftrucks wordt gewerkt en wilt u nieuw personeel een heftruck cursus laten volgen? Dan zit u goed bij HOC Opleiding & Training. We hebben jarenlange ervaring met het opleiden van mensen op dit gebied. Door de jaren heen hebben we al meer dan 60.000 cursisten gehad, die wij de fijne kneepjes van het besturen van allerhande werkvoertuigen hebben geleerd. Ook voor een cursus op de heftruck bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw mensen goed op de hoogte zijn van wat er allemaal komt kijken bij het rijden op een heftruck.

Een heftruck cursus halen

We geven onze cursussen in ons eigen Opleidingscentrum in Tynaarlo, maar u kunt er ook voor kiezen om ons bij uw eigen bedrijf te laten langskomen. Voordeel hiervan is dat uw mensen dan gelijk de heftruck leren hanteren binnen uw eigen omgeving. Dit is een extra voordeel, gezien het feit dat ze dan helemaal op de hoogte zijn van hoe het bij uw bedrijf allemaal werkt. Bij ons krijgen uw mensen bij de heftruck cursus een gedegen opleiding, maar wel een met een persoonlijke aanpak. Indien u hier vragen over heeft kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Laat uw personeel een heftruck cursus halen

HOC Opleiding & Training is een bedrijf waar veel kennis op het gebied van transport, logistiek en veiligheid aanwezig is. Onze opleiders zijn ervaren mensen uit de praktijk. Ze kennen niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar weten ook hoe ze dit door moeten geven aan uw mensen. Schroom dan ook niet om eens contact met ons op te nemen om de mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen. U kunt ook via het handige formulier op deze website informatie bij ons aanvragen. We brengen u dan zo snel mogelijk op de hoogte van wat er allemaal komt kijken bij onze cursus voor heftruck chauffeurs.

Ja, ik wil graag meer weten !

 

Meest gestelde vragen heftruck

Je kunt een nieuwe aanvragen via info@hoctraining.nl. Vermeld je volledige naam en geboortedatum.

In het Heftruck Opleidings Centrum in Zuidlaren worden iedere dag heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs opgeleid. In-company trainingen worden door heel Nederland gegeven.

Een heftruckchauffeurs dient volgens de Arbowet vakbekwaam en deskundig te zijn. Daarbij dient een heftruckchauffeur aantoonbaar gedegen instructie te hebben gevolgd.

Een SOG examen wordt afgenomen bij risicovolle taken in de petrochemie. Voorbeelden hiervan zijn o.a. heftruck, hoogwerker, verreiker, aanslaan en begeleiden van lasten.

Dat is afhankelijk van de ervaring van de deelnemers en varieert van één dag voor ervaren chauffeurs tot vier dagen.

 

Vanaf 16 jaar mag iemand een heftruck besturen, er dient echter altijd toezicht aanwezig te zijn.

Bestuurders van een heftruck breder dan 1.30 meter, dienen te beschikken over een T-rijbewijs als ze op de openbare weg rijden.

 

 

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Heftruck

Rated 5.0 out of 5
December 19, 2023

Heftruck cursus gehaald 👍🏻

Kahzu

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.

 

Navigatie
Volg ons