HOC Opleiding & Training is geopend

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Heftruck opleiding Assen

Een heftruck opleiding voor Assen

Wordt er bij uw bedrijf in Assen gewerkt met een heftruck? Heeft u nu mensen in dienst genomen die hier graag mee willen gaan werken? Dan is het belangrijk dat deze mensen een heftruck opleiding in Assen gaan volgen. Neem hiervoor contact op met HOC Opleiding en Training. Ons instituut is gevestigd in Tynaarlo, maar we kunnen ook altijd langskomen bij uw bedrijf om daar de training te komen geven. Bijkomend voordeel is dan dat uw mensen gelijk te zien krijgen hoe ze bij uw bedrijf met een heftruck kunnen werken. Een goede opleiding is in het geval van het bedienen van een heftruck van levensbelang.

Een opleiding voor heftruck in Assen

Willen uw mensen een heftruck opleiding in Assen volgen? Dan is het goed om hiervoor vandaag nog contact op te nemen met HOC Opleiding en Training. We hebben ervaren cursusleiders in dienst die graag bij u langskomen om u en uw mensen alles te leren over de bediening van een heftruck. Wist u dat er jaarlijks vele ongelukken met een heftruck gebeuren en dat hier ook ongelukken bijzitten met een dodelijke afloop? Dan is het goed om te weten dat wij u kunnen helpen de veiligheid in acht te houden. Wij zorgen ervoor dat het bedienen van een heftruck bij uw bedrijf zo veilig mogelijk kan gebeuren.

Meer weten over een opleiding voor heftruck in Assen?

Een heftruck opleiding halen in Assen doet u bij HOC Opleiding en Training. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u op dit gebied allemaal te bieden hebben. We hebben uitgebreide informatie over onze cursussen voor u klaarstaan, elders op deze website. U kunt uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We beantwoorden deze graag voor u, waarbij we ook meteen een afspraak met u kunnen maken om bij u langs te komen voor het geven van een cursus.

          √ Vakkundig        

     √ Professioneel         √ Flexibel

Iedere dag opleidingen voor hef- en reachtruckchauffeurs !

Algemene cursusagenda

augustus, 2022

Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

Op 1 september 2022 start de volgende aanvraagperiode voor het  STAP-budget, maximaal € 1.000,00 !

X
Navigatie
Volg ons