Transport Logistiek Veiligheid

Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Heftruck opleiding Assen

Een heftruck opleiding voor Assen

Wordt er bij uw bedrijf in Assen gewerkt met een heftruck? Heeft u nu mensen in dienst genomen die hier graag mee willen gaan werken? Dan is het belangrijk dat deze mensen een heftruck opleiding in Assen gaan volgen. Neem hiervoor contact op met HOC Opleiding & Training. Ons instituut is gevestigd in Tynaarlo, maar we kunnen ook altijd langskomen bij uw bedrijf om daar de training te komen geven. Bijkomend voordeel is dan dat uw mensen gelijk te zien krijgen hoe ze bij uw bedrijf met een heftruck kunnen werken. Een goede opleiding is in het geval van het bedienen van een heftruck van levensbelang.

Een opleiding voor heftruck in Assen

Willen uw mensen een heftruck opleiding in Assen volgen? Dan is het goed om hiervoor vandaag nog contact op te nemen met HOC Opleiding & Training. We hebben ervaren instructeurs in dienst die graag bij u langskomen om u en uw mensen alles te leren over de bediening van een heftruck. Wist u dat er jaarlijks vele ongelukken met een heftruck gebeuren en dat hier ook ongelukken bijzitten met een dodelijke afloop? Dan is het goed om te weten dat wij u kunnen helpen de veiligheid in acht te houden. Wij zorgen ervoor dat het bedienen van een heftruck bij uw bedrijf zo veilig mogelijk kan gebeuren.

Meer weten over een opleiding voor heftruck in Assen?

Een heftruck opleiding halen in Assen doet u bij HOC Opleiding & Training. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u op dit gebied allemaal te bieden hebben. We hebben uitgebreide informatie over onze cursussen voor u klaarstaan, elders op deze website. U kunt uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We beantwoorden deze graag voor u, waarbij we ook meteen een afspraak met u kunnen maken om bij u langs te komen voor het geven van een cursus.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Heftruck

December 19, 2023

Heftruck cursus gehaald 👍🏻

Kahzu

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.

 

Navigatie
Volg ons