Logo HOC

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Heftruck opleiding Groningen

Een heftruck opleiding in Groningen volgen

Werkt u met een heftruck? Of heeft u een bedrijf waar met dit voertuig gewerkt wordt? Dan begrijpt u het belang van een goede opleiding. Niet iedereen kan zomaar op een heftruck gaan zitten en hiermee werken. Er gebeuren namelijk jaarlijks flink wat ongelukken met heftrucks, waar ook meerdere dodelijke ongevallen tussen zitten. Bij HOC Opleiding & Training geven we cursussen voor mensen die met een heftruck willen werken. Cursussen die gegeven worden door ervaren mensen, die als geen ander weten wat er allemaal mis kan gaan bij het besturen van een heftruck en die u graag helpen om dit te voorkomen.

Een opleiding voor heftruck in Groningen

HOC Opleiding & Training is gevestigd in Tynaarlo. We geven onze opleidingen en trainingen in ons eigen Opleidingscentrum met ruime oefenmogelijkheden, maar we kunnen ook naar Groningen komen. We geven onze trainingen namelijk ook in-company. Wel zo handig, aangezien de mensen die de cursus volgen gelijk weten hoe alles werkt bij hun eigen bedrijf. Een heftruck opleiding halen in Groningen behoort bij ons dan ook zeker tot de mogelijkheden. U en uw mensen leren dan veilig, efficiënt en schadepreventief te werken, Bij voldoende bekwaamheid ontvangt de deelnemer een HOC certificaat en pas.

Meer weten over onze heftruck opleiding in Groningen?

Indien u meer wilt weten over onze opleiding voor heftruck in Groningen, neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen, zodat u straks precies weet wat u bij onze cursus allemaal mag verwachten. U vindt ook elders op deze website meer informatie over dit onderwerp. U heeft bij ons de mogelijkheid om het theoretische deel van de cursus klassikaal of via e-learning te volgen. Dit is een mogelijkheid die wij sinds enkele jaren aanbieden en waar al volop gebruik van wordt gemaakt. Zo wordt een heftruck opleiding halen in Groningen nog veel makkelijker.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

No Title

Rated 5.0 out of 5
November 23, 2023

Goede cursus. Goed uitgelegd!👌👌

Henrie Katuin

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

  • Hidden

    Sectie-einde

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.

 

Navigatie
Volg ons