HOC Opleiding & Training is geopend

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Heftruck opleiding Groningen

Een heftruck opleiding in Groningen volgen

Werkt u met een heftruck? Of heeft u een bedrijf waar met dit voertuig gewerkt wordt? Dan begrijpt u het belang van een goede opleiding. Niet iedereen kan zomaar op een heftruck gaan zitten en hiermee werken. Er gebeuren namelijk jaarlijks flink wat ongelukken met heftrucks, waar ook meerdere dodelijke ongevallen tussen zitten. Bij HOC Opleiding en Training geven we cursussen voor mensen die met een heftruck willen werken. Cursussen die gegeven worden door ervaren mensen, die als geen ander weten wat er allemaal mis kan gaan bij het besturen van een heftruck en die u graag helpen om dit te voorkomen.

Een opleiding voor heftruck in Groningen

HOC Opleiding en Training is gevestigd in Tynaarlo. We hebben daar een ruimte waar we onze cursussen geven, maar we kunnen ook voor een heftruck opleiding naar Groningen komen. We geven onze trainingen namelijk ook in-company. Wel zo handig, aangezien de mensen die de cursus volgen gelijk weten hoe alles werkt bij hun eigen bedrijf. Een heftruck opleiding halen in Groningen behoort bij ons dan ook zeker tot de mogelijkheden. U en uw mensen leren dan zo veilig en efficiënt mogelijk te werken, waarbij de schade zoveel mogelijk beperkt blijft. Als dan blijkt dat de mensen die de cursus volgen bekwaam genoeg zijn, worden de certificaten uitgereikt.

Meer weten over onze heftruck opleiding in Groningen?

Indien u meer wilt weten over onze opleiding voor heftruck in Groningen, kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We beantwoorden graag al uw vragen, zodat u straks precies weet wat u bij onze cursus allemaal mag verwachten. U vindt ook elders op deze website meer informatie over dit onderwerp. U heeft bij ons de mogelijkheid om de cursus in levende lijve te volgen, of via e-learning. Dit is een mogelijkheid die wij sinds enkele jaren aanbieden en waar al volop gebruik van wordt gemaakt. Zo wordt een heftruck opleiding halen in Groningen nog veel makkelijker.

          √ Vakkundig        

     √ Professioneel         √ Flexibel

Iedere dag opleidingen voor hef- en reachtruckchauffeurs !

Algemene cursusagenda

augustus, 2022

Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

Op 1 september 2022 start de volgende aanvraagperiode voor het  STAP-budget, maximaal € 1.000,00 !

X
Navigatie
Volg ons