Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Heftruck opleiding Groningen

Een heftruck opleiding in Groningen volgen

Werkt u met een heftruck? Of heeft u een bedrijf waar met dit voertuig gewerkt wordt? Dan begrijpt u het belang van een goede opleiding. Niet iedereen kan zomaar op een heftruck gaan zitten en hiermee werken. Er gebeuren namelijk jaarlijks flink wat ongelukken met heftrucks, waar ook meerdere dodelijke ongevallen tussen zitten. Bij HOC Opleiding & Training geven we cursussen voor mensen die met een heftruck willen werken. Cursussen die gegeven worden door ervaren mensen, die als geen ander weten wat er allemaal mis kan gaan bij het besturen van een heftruck en die u graag helpen om dit te voorkomen.

Een opleiding voor heftruck in Groningen

HOC Opleiding & Training is gevestigd in Tynaarlo. We geven onze opleidingen en trainingen in ons eigen Opleidingscentrum met ruime oefenmogelijkheden, maar we kunnen ook naar Groningen komen. We geven onze trainingen namelijk ook in-company. Wel zo handig, aangezien de mensen die de cursus volgen gelijk weten hoe alles werkt bij hun eigen bedrijf. Een heftruck opleiding halen in Groningen behoort bij ons dan ook zeker tot de mogelijkheden. U en uw mensen leren dan veilig, efficiënt en schadepreventief te werken, Bij voldoende bekwaamheid ontvangt de deelnemer een HOC certificaat en pas.

Meer weten over onze heftruck opleiding in Groningen?

Indien u meer wilt weten over onze opleiding voor heftruck in Groningen, neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen, zodat u straks precies weet wat u bij onze cursus allemaal mag verwachten. U vindt ook elders op deze website meer informatie over dit onderwerp. U heeft bij ons de mogelijkheid om het theoretische deel van de cursus klassikaal of via e-learning te volgen. Dit is een mogelijkheid die wij sinds enkele jaren aanbieden en waar al volop gebruik van wordt gemaakt. Zo wordt een heftruck opleiding halen in Groningen nog veel makkelijker.

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

STAP-budget ! Vraag maximaal € 1.000,00 aan voor scholing en ontwikkeling. Op maandag 1 mei 2023 start de nieuwe aanvraagperiode.

Navigatie
Volg ons