Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

Heftruckcursus voor Particulieren

 

Ook particulieren kunnen terecht bij HOC voor een heftruckcursus !

De heftruckcursus is ook beschikbaar voor particulieren!

Welke keuzemogelijkheden zijn er voor privé personen ?

De duur van de cursus hangt af van de ervaring van de deelnemer:
*1-daagse cursus voor ervaren heftruckchauffeurs of voor chauffeurs die eerder een certificaat hebben behaald.
*2-daagse cursus voor heftruckchauffeurs met enige ervaring met het rijden met een heftruck of soortgelijke machines, hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een tractor.
*4-daagse cursus voor deelnemers die nog nooit eerder op een heftruck hebben gereden.

Eerder examen doen ?

De duur van de cursus wordt meestal telefonisch besproken. Blijkt de deelnemer een dag eerder examen te kunnen doen dan gepland, dan worden alleen de gevolgde cursusdagen in rekening gebracht. Er zijn 5 heftrucks en 2 reachtrucks beschikbaar en de praktijkgroepen zijn niet groter dan zes personen. Hierdoor is er ruim voldoende tijd om in de praktijk te oefenen.

Reachtruckcertificaat er bij halen ?

Het theoriegedeelte van de heftruckcursus en de reachtruckcursus is hetzelfde en ons Opleidingscentrum in Tynaarlo beschikt over 2 reachtrucks.

Kosten

1-daagse cursus € 250,00
2-daagse cursus € 400,00
4-daagse cursus € 800,00

Deze kosten zijn exclusief BTW.

Bel snel en informeer naar de mogelijkheden !

 

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Heftruck

December 19, 2023

Heftruck cursus gehaald 👍🏻

Kahzu

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.