Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Hoogwerker cursus

Een hoogwerker cursus halen

Het is bij het werken met een hoogwerker heel belangrijk dat dit veilig gebeurt. Er kan bij het werken met een dergelijke machine wel het een en ander misgaan, maar dit kan vrij eenvoudig voorkomen worden. Tenminste… Dan moet er wel kennis over het veilig werken met een hoogwerker aanwezig zijn. Om uw mensen geheel veilig met een hoogwerker te laten werken raden wij u aan om hen de hoogwerker cursus van HOC Opleiding & Training te laten volgen. Wij hebben trainers in dienst die zelf veel ervaring hebben met het werken met een hoogwerker en die deze kennis goed over kunnen dragen aan anderen.

Volg een cursus tot hoogwerker bestuurder

Een hoogwerker cursus halen doet u bij HOC Opleiding & Training. We hebben een complete cursus samengesteld waarbij alle belangrijke zaken aan bod komen. We hebben het dan niet alleen maar over het daadwerkelijke werken met een hoogwerker, maar bijvoorbeeld ook over de veiligheidsaspecten die hierbij komen kijken. We behandelen de verschillende modellen hoogwerkers, hebben het over onderhoud en controle en kijken goed naar het stabiel opstellen van de hoogwerker. Na afloop van onze hoogwerker cursus kunnen de mensen die hieraan hebben meegedaan veilig werken met een hoogwerker, kunnen ze dagelijks onderhoud uitvoeren en is het ook mogelijk om mankementen te constateren.

Meer weten over onze cursus voor hoogwerker bestuurder?

Indien u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is met onze hoogwerker cursus, dan nodigen wij u van harte uit om eens een kijkje te nemen bij de uitgebreide informatie die wij hiervoor op deze website voor u klaar hebben staan. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Een hoogwerker cursus halen bij HOC Opleiding & Training is een veilige manier om te leren werken met een hoogwerker.

 

Ja, ik wil graag meer weten !

  • Hidden

    Sectie-einde

 

Meest gestelde vragen heftruck

Je kunt een nieuwe aanvragen via info@hoctraining.nl. Vermeld je volledige naam en geboortedatum.

In het Heftruck Opleidings Centrum in Zuidlaren worden iedere dag heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs opgeleid. In-company trainingen worden door heel Nederland gegeven.

Een heftruckchauffeurs dient volgens de Arbowet vakbekwaam en deskundig te zijn. Daarbij dient een heftruckchauffeur aantoonbaar gedegen instructie te hebben gevolgd.

Een SOG examen wordt afgenomen bij risicovolle taken in de petrochemie. Voorbeelden hiervan zijn o.a. heftruck, hoogwerker, verreiker, aanslaan en begeleiden van lasten.

Dat is afhankelijk van de ervaring van de deelnemers en varieert van één dag voor ervaren chauffeurs tot vier dagen.

 

Vanaf 16 jaar mag iemand een heftruck besturen, er dient echter altijd toezicht aanwezig te zijn.

Bestuurders van een heftruck breder dan 1.30 meter, dienen te beschikken over een T-rijbewijs als ze op de openbare weg rijden.

 

 

          √ Vakkundig        

     √ Professioneel         √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

Navigatie
Volg ons