Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

Nieuwe hal Tynaarlo bijna klaar !

May 4, 2020 | Nieuws | 0 comments

[yoast-breadcrumb]

Nieuwe hal Tynaarlo bijna klaar !

by | May 4, 2020 | Nieuws

Ondanks de coronacrisis is er volop activiteit bij HOC Opleiding & Training, we staan niet stil !

Er is een nieuwe hal bijgebouwd op de opleidingslocatie in Tynaarlo, waardoor ook de heftruckcursussen  in Tynaarlo plaats kunnen vinden. De hal is uitgebreid tot ca. 750 vierkante meter. Daarbij is er een nieuwe bovenloopkraan geplaatst.

Op 29 april jl heeft de eerste cursus “Veilig werken met de heftruck” plaatsgevonden in Tynaarlo en we hopen binnenkort onze 60.000 heftruckchauffeur op te leiden !

Ook de bovenloopkraan is inmiddels ingewijd, op 30 april zijn de eerste mensen opgeleid om veilig te kunnen werken met een bovenloopkraan.

Twee jaar geleden is het pand in Tynaarlo aangekocht, omdat bij onze vorige locatie in Zuidlaren geen uitbreidingsmogelijkheden waren. We zijn er trots op dat we nu alles op eigen terrein uit kunnen voeren ! Van hijskraan tot grondverzetmachine en van BHV tot hoogwerker.

Enkele weken geleden hebben wij een protocol gemaakt om verspreiding van het Covid-19 virus te voorkomen, waardoor we veilig cursisten kunnen ontvangen. Mensen die dit protocol willen ontvangen kunnen een berichtje sturen naar info@hoctraining.nl.

 

Impressie van de nieuwbouw

HOC Opleiding & Training locatie Tynaarlo