Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

25% van de ongelukken door gebrekkige zekering van de lading!

Feb 24, 2022 | Nieuws | 0 comments

Logo HOC

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

25% van de ongelukken door gebrekkige zekering van de lading!

by | Feb 24, 2022 | Nieuws

Zeker en veilig de weg op door Veilig lading zekeren

Goederenvervoer over de weg is de ruggegraat van de transport en logistiek in Europa. Vervoer moet niet alleen efficiënt, maar ook veilig zijn. Het op een verantwoorde en veilige manier zekeren van lading is hierbij niet alleen essentieel, het is ook verplicht. In steeds meer landen wordt deze verplichting streng nageleefd.

Wist u dat naar schatting tot 25 procent van de ongelukken waarbij vrachtwagens betrokken zijn worden toegeschreven aan een gebrekkige zekering van de lading? Behalve materiële schade aan lading, voertuig en wegmeubilair, of zelfs personen (letselschade), kan ook uw bedrijfsimago een flinke deuk oplopen. Ondeugdelijk gezekerde lading kan dus flink in de papieren lopen.

De opleiding Veilig lading zekeren (Code 95) van HOC Opleiding & Training is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en wordt gegeven door goed opgeleide, ervaren en betrokken trainers die u met passie de fijne kneepjes leren van veilig en verantwoord lading zekeren. Zo bent u ervan verzekerd dat u veilig en verantwoord de weg op gaat. Het levert ook nog 7 uur voor de code95 op.

 

 

Navigatie
Volg ons