Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 - 17:00 uur.

Heftruck rijbewijs

Een heftruck rijbewijs halen bij HOC

Bent u op zoek naar een ervaren opleider die uw personeel kan helpen bij het halen van een heftruck rijbewijs? Dan bent u bij HOC aan het juiste adres. We hebben vele jaren ervaring op het gebied van het opleiden van mensen die met een rijbewijs op de heftruck aan de slag willen. Elk jaar komen er ruim 6500 mensen bij ons langs om een opleiding of training te volgen. Wij zorgen ervoor dat uw mensen helemaal op de hoogte zijn van alle eisen die aan een heftruckchauffeur worden gesteld, waarbij we natuurlijk les geven in het rijden met en bedienen van een heftruck. Uiteraard sluiten onze cursussen daarbij geheel aan op de eisen die aan de functie van heftruckchauffeur worden gesteld.

Vertrouwd een heftruck rijbewijs halen

HOC is een organisatie waar ervaren mensen werken. Professionals op het gebied van interne transportmiddelen zoals de heftruck die als geen ander weten hoe een heftruck bediend moet worden. Wij zijn gecertificeerd opleider op het gebied van transport, logistiek en veiligheid en hebben een echte passie voor deskundigheid. We geven onze opleidingen en trainingen in Tynaarlo, waar mensen klaarstaan voor een persoonlijke benadering. Tijdens de cursus leert u alles op het gebied van veiligheid, efficiëntie en dagelijkse praktijk. Zo bent u met een heftruck rijbewijs helemaal voorbereid op wat er straks door uw werkgever allemaal van u wordt gevraagd. Overigens is het ook mogelijk dat wij deze cursus bij uw bedrijf in-company komen geven.

Meer weten over het halen van een heftruck rijbewijs?

Met een rijbewijs de heftruck opgaan is het doel, wij zorgen er graag voor dat u dit bereikt. Wij bieden een zeer betaalbare cursus aan, waarin potentiële heftruckchauffeurs alle kennis in huis krijgen die ze nodig hebben. Door onze open, persoonlijke manier van lesgeven worden alle deelnemers ook voor hun vak geënthousiasmeerd. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. U kunt uw mensen ook meteen bij ons inschrijven. Het heftruck rijbewijs halen wordt met de ervaren mensen van HOC heel gemakkelijk.

 

Ja, ik wil graag meer weten !

  • Hidden

    Sectie-einde

 

Meest gestelde vragen heftruck

Je kunt een nieuwe aanvragen via info@hoctraining.nl. Vermeld je volledige naam en geboortedatum.

In het Heftruck Opleidings Centrum in Zuidlaren worden iedere dag heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs opgeleid. In-company trainingen worden door heel Nederland gegeven.

Een heftruckchauffeurs dient volgens de Arbowet vakbekwaam en deskundig te zijn. Daarbij dient een heftruckchauffeur aantoonbaar gedegen instructie te hebben gevolgd.

Een SOG examen wordt afgenomen bij risicovolle taken in de petrochemie. Voorbeelden hiervan zijn o.a. heftruck, hoogwerker, verreiker, aanslaan en begeleiden van lasten.

Dat is afhankelijk van de ervaring van de deelnemers en varieert van één dag voor ervaren chauffeurs tot vier dagen.

 

Vanaf 16 jaar mag iemand een heftruck besturen, er dient echter altijd toezicht aanwezig te zijn.

Bestuurders van een heftruck breder dan 1.30 meter, dienen te beschikken over een T-rijbewijs als ze op de openbare weg rijden.

 

 

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Perfecte dag

Rated 5 out of 5
February 4, 2022

Hele leerzame dag op een zeer leuke manier gebracht door een cursusleider uit het veld.

Aan te bevelen hier een cursus of opleiding te laten verzorgen.

Zeilmakerij P.I. Ter Apel
Hoofdadres:
Handelsweg 26-28 | 9482 WE | Tynaarlo

Postadres:
Postbus 110 | 9470 AC | Zuidlaren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak

KVK: 04078908

STAP-budget ! Vraag maximaal € 1.000,00 aan voor scholing en ontwikkeling. Op maandag 1 mei 2023 start de nieuwe aanvraagperiode.

Navigatie
Volg ons