Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

Heftruck rijbewijs

Een heftruck rijbewijs halen bij HOC

Bent u op zoek naar een ervaren opleider die uw personeel kan helpen bij het halen van een heftruck rijbewijs? Dan bent u bij HOC aan het juiste adres. We hebben vele jaren ervaring op het gebied van het opleiden van mensen die met een rijbewijs op de heftruck aan de slag willen. Elk jaar komen er ruim 6500 mensen bij ons langs om een opleiding of training te volgen. Wij zorgen ervoor dat uw mensen helemaal op de hoogte zijn van alle eisen die aan een heftruckchauffeur worden gesteld, waarbij we natuurlijk les geven in het rijden met en bedienen van een heftruck. Uiteraard sluiten onze cursussen daarbij geheel aan op de eisen die aan de functie van heftruckchauffeur worden gesteld.

Vertrouwd een heftruck rijbewijs halen

HOC is een organisatie waar ervaren mensen werken. Professionals op het gebied van interne transportmiddelen zoals de heftruck die als geen ander weten hoe een heftruck bediend moet worden. Wij zijn gecertificeerd opleider op het gebied van transport, logistiek en veiligheid en hebben een echte passie voor deskundigheid. We geven onze opleidingen en trainingen in Tynaarlo, waar mensen klaarstaan voor een persoonlijke benadering. Tijdens de cursus leert u alles op het gebied van veiligheid, efficiëntie en dagelijkse praktijk. Zo bent u met een heftruck rijbewijs helemaal voorbereid op wat er straks door uw werkgever allemaal van u wordt gevraagd. Overigens is het ook mogelijk dat wij deze cursus bij uw bedrijf in-company komen geven.

Meer weten over het halen van een heftruck rijbewijs?

Met een rijbewijs de heftruck opgaan is het doel, wij zorgen er graag voor dat u dit bereikt. Wij bieden een zeer betaalbare cursus aan, waarin potentiële heftruckchauffeurs alle kennis in huis krijgen die ze nodig hebben. Door onze open, persoonlijke manier van lesgeven worden alle deelnemers ook voor hun vak geënthousiasmeerd. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. U kunt uw mensen ook meteen bij ons inschrijven. Het heftruck rijbewijs halen wordt met de ervaren mensen van HOC heel gemakkelijk.

 

Ja, ik wil graag meer weten !

 

Meest gestelde vragen heftruck

Je kunt een nieuwe aanvragen via info@hoctraining.nl. Vermeld je volledige naam en geboortedatum.

In het Heftruck Opleidings Centrum in Zuidlaren worden iedere dag heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs opgeleid. In-company trainingen worden door heel Nederland gegeven.

Een heftruckchauffeurs dient volgens de Arbowet vakbekwaam en deskundig te zijn. Daarbij dient een heftruckchauffeur aantoonbaar gedegen instructie te hebben gevolgd.

Een SOG examen wordt afgenomen bij risicovolle taken in de petrochemie. Voorbeelden hiervan zijn o.a. heftruck, hoogwerker, verreiker, aanslaan en begeleiden van lasten.

Dat is afhankelijk van de ervaring van de deelnemers en varieert van één dag voor ervaren chauffeurs tot vier dagen.

 

Vanaf 16 jaar mag iemand een heftruck besturen, er dient echter altijd toezicht aanwezig te zijn.

Bestuurders van een heftruck breder dan 1.30 meter, dienen te beschikken over een T-rijbewijs als ze op de openbare weg rijden.

 

 

          √ Vakkundig      

     √ Professioneel           √ Flexibel

Heftruck

December 19, 2023

Heftruck cursus gehaald 👍🏻

Kahzu

Transport en Logistiek Opleidingen

Passie voor deskundigheid !

Iedereen kan bij HOC Opleiding & Training BV terecht voor een opleiding of cursus op het gebied van intern en extern transport, waaronder veilig hijsen. En ook voor trainingen op het gebied van Code95, BHV en VCA kunt u niet om HOC heen!

HOC Opleiding & Training is een klantgerichte organisatie. Wij vinden een plezierige sfeer belangrijk en hebben een hoge waardering en interesse voor en in onze klanten en cursisten.

Ruim 6500 cursisten per jaar !

Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor:
-een persoonlijke benadering, van zowel de cursist als de opdrachtgever;
-aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie;
-een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.

Ja, ik wil graag meer weten !

Code95

HOC Opleiding & Training heeft veel opleidingen die meetellen voor de code95.  Voor de autolaadkraan hebben we twee opleidingen die meetellen. Eén daarvan is de cursus autolaadkraan laden en lossen die meetelt voor 7 uur. De opleiding Machinist Autolaadkraan Hijsen telt mee voor 21 uur code95. Chauffeurs die ondergrondse containers lossen kunnen hiervoor ook een code95 cursus volgen. Voor deze chauffeurs is een cursus Veilig werken langs de weg een goede aanvulling voor 7 uur code95.

De opleiding Digitale Tachograaf wordt gegeven door instructeurs die dagelijks in de praktijk werken. Chauffeurs zijn na afloop ook heel enthousiast over de training EHBO voor chauffeurs, deze training kan ook van pas komen in de privésfeer.

Veel trainingen voor de code95 bestaan uit een halve dag theorie en een halve dag praktijk.  Bij de cursus Ladingzekeren hebben deelnemers 's morgens theorie en 's middags gaan ze in de praktijk lading zekeren. Bij de cursus met de heftruck is deze dagindeling ook van toepassing, 's morgens theorie en 's middags praktijk.

Infra, Loon en Grondverzet

In de Infra wordt veel gebruik gemaakt van grondverzetmachines, zoals een Minikraan, Shovel en een Hydraulische Graafmachine.

HOC Opleiding & Training geeft deze trainingen op haar locatie in Tynaarlo of op locatie van de klant. Het Nieuwe Draaien voor Grondverzetmachines is ook een veel gevraagde cursus. Net zoals de cursus Veilig werken met een Grafdelfmachine.

Wil je met een hoogwerker werken, dan dien je vooraf een gedegen opleiding te hebben gevolgd.

Werken onder een hijskraan

Mensen die onder een hijskraan werken dienen goed opgeleid te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillenden certificeringen, afhankelijk van de sector waar gewerkt wordt. Aanslaan van Lasten met HOC certificaat, ABVL met SOG certificaat, Hijsbegeleider en Rigger met TCVT certificaat.