Ontdek de HOC Keuzecarrousel

HOC Opleiding & Training

 Handelsweg 26-28 9482 WE Tynaarlo

Openingstijden: 07:30 – 17:00 uur.

HOC Opleiding en Training introduceert nieuwe cursus WIBON voor professionals

Mar 30, 2023 | Nieuws | 0 comments

HOC Opleiding en Training introduceert een nieuwe cursus WIBON voor professionals die betrokken zijn bij het graven en aanleggen van kabels en leidingen. De cursus is gebaseerd op de Wet informatie-uitwisseling bovengrondse en ondergrondse netten (WIBON) die in 2018 van kracht is geworden. De wet regelt het graven en aanleggen van kabels en leidingen en zorgt ervoor dat dit op een veilige en zorgvuldige manier gebeurt.

De nieuwe cursus WIBON van HOC Opleiding en Training biedt professionals de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden te verbeteren. De cursus richt zich op de verschillende aspecten van de WIBON en hoe deze in de praktijk toegepast kunnen worden. Deelnemers leren bijvoorbeeld over de verschillende soorten kabels en leidingen en hoe deze het beste aangelegd kunnen worden. Daarnaast worden de veiligheidsvoorschriften besproken die gelden bij het graven en aanleggen van kabels en leidingen.

De cursus is bedoeld voor aannemers, installateurs en netbeheerders die betrokken zijn bij het graven en aanleggen van kabels en leidingen. Ook voor gemeenten en provincies die vergunningen verlenen voor het graven en aanleggen van kabels en leidingen kan deze cursus nuttig zijn.

De cursus wordt gegeven door ervaren docenten die zelf werkzaam zijn geweest in de sector. De cursus duurt één dag en vindt plaats bij HOC Opleiding & Training of op locatie van de klant.

Met de introductie van deze nieuwe cursus WIBON laat HOC Opleiding en Training zien dat zij zich blijven ontwikkelen en aanpassen aan de veranderende behoeften van professionals in de sector.

 

Ga naar de cursus.

Navigatie
Volg ons